Kolay gelsin.
Kendinizi kısa bir cümle ile tanıtır mısınız?
21 yaşında bir grafik tasarımcıyım.
Technopat Sosyal'e nasıl üye oldunuz? Bir gerekçesi var mıydı?
Erkek kardeşimden dolayı forumlara aşinaydım ama hiç üyeliğim olmamıştı. Bundan 8 sene önce GTA 4'te Windows Live sorunu için konu açma amacıyla üye olmuştum. 2019 civarlarında da öyle gireyim, bakayım diye diye aktiflik göstermeye başladım. O zamandan beri aktifliğim yer yer yükselip düşse de hep buralarda oldum.
En sevdiğiniz oyun nedir?
Oyunlarda "en sevdiğim" ifadesini ben bir türlü yerine getiremem maalesef.
Onlarca beğendiğim oyun arasından 1 tane seçmek işkence gibidir, diğerlerine haksızlık etmiş gibi hissederim. Çok çok beğendiklerim üzerine kafamda bir numarasız bir liste yaparım ve hepsini eşit şekilde severim diyebilirim.
The Last of Us, profilden de anlayacağınız üzere çok beğendiğim bir seridir. Detroit: Become Human beni çok derinden etkileyen oyunlardan biri olmuştur. Overwatch'a zamanında diğer rekabetçi oyunlardan farklı gözle bakardım ve severek oynardım. Simülasyon olarak ETS 2'yi ilk çıktığı zamandan beri severek oynarım. Red Dead Redemption 2 gönlümdeki yeri apayrıdır. Bu liste uzar, gider.
En sevdiğiniz müzik ve müzik türü nedir?
Rock ve metal. Starset, Bring Me The Horizon ve Bad Omens en sevdiğim gruplardır. Alternatif müzikler beni çok cezbeder, pop sevmesem de bu yüzden Pvris dinlerim mesela bu yüzden. EDM müzikleri dinlediğim de oluyor sıklıkla.
En sevdiğiniz yiyecek ve içecek nedir?
Ciğer, mantı, biber dolması. Alkolsüz ise Maltana, alkollü ise viski.
En sevdiğiniz dizi ve film nedir?
Inception ve Jumper her daim favorim oldu. Dizi pek izlemem ama The Boys'u severek izledim, hala takip ediyorum. Breaking Bad'i de çok beğenmiştim.
Boş zamanımda araştırma yapmayı ve makale okumayı severim. Aklımdaki çoğu soru işaretini gidermek için saatlerimi harcadığım çok olur. Bunun dışında arkadaşlarım ve ailemle vakit geçirmekten hoşlanırım, yürüyüş yapar ve bisiklet sürerim. Yalnızken oyun oynar ve gitar çalarım, Sosyal'de gezinirim, yazılar yazarım.
Sosyal, sizin için ne ifade ediyor?
Benim için yeri her zaman ayrı oldu. Şu an "Şu kart bu oyunu açar mı?" konularından fazlasını pek göremesek de diğer hiçbir forum burası gibi hissettirmiyor. Teknoloji hakkında pek çok bilgi edinmem bir yana, Recep Baltaş ve
@BERWAR hocamın yazdıkları zamanında beni çok etkiledi ve hayat hakkında fikir taşlarımı oturttu. Burası her zaman güvende hissettiğim ortamlardan biri oldu.
Teknik destek ve donanım hakkındaki bilgileri nasıl öğrendiniz?
Tecrübe ve makaleler. Beş yaşımdan beri bilgisayarlar ve teknolojiyle içli dışlıyım, beni inanılmaz cezbediyor. Sosyal'in de inanılmaz bir etkisi oldu bu bilgi birikiminde.
The Last of Us'ta, Joel köprüyü geçememiş. Neden?
Ellie ayağına dolanmış.
Kenya'daki vergi protestosu hakkında ne düşünüyorsunuz?
He Kenya.
Türklerden de aynı performansı bekliyoruz.
The Last of Us Part 2 finali ve Abby hakkındaki düşüncelerin nedir?
Bunun hakkında bir incelemem mevcut:
Biliyorum, inceleme için biraz geç kalmış olabilirim. Bu incelemeyi yazma planım da yoktu zaten ama geçenlerde izlediğim bir videodan sonra yazma kararı aldım. Öncelikle, oyunu harika bulduğumu söylemem gerekiyor. Grafikler olsun, fizikleri olsun, oynanış olsun muhteşemdi; bunlarda hemfikiriz...