Elmacık Üstü Sakal Çözümü

166307

Kilopat
Makaleler
1
İlk kestiğim zamanlarda dikkatsiz kesim yüzünden elmacık kemiği üzerinde sakal çıkmıştı. Çözümünü bilen var mı?

O bölgeleri kesmekle sakal çıkacağını düşünmüyorum, bu bir hurafe. Benim de üst taraflarda hafif sert tüyler var. Genetik olabilir, normal düzeyde değilse bir doktora görünebilirsin.

Sakal mı, tüy mü? Eğer ince ve belli olmuyorsa berbere gidebilirsin. Oradaki berber adam çakmak ile yakar onları.

O kıllar uzaktan belli olmaz. Fark edilmesi için karşındaki insanın minimum 1 metre uzağında olması gerekli. Ama seninki uzaktan belli oluyorsa sıkıntı var demektir. En iyisi doktora gitmek.

Sakal mı, tüy mü? Eğer ince ve belli olmuyorsa berbere gidebilirsin. Oradaki berber adam çakmak ile yakar onları.

O kıllar uzaktan belli olmaz. Fark edilmesi için karşındaki insanın minimum 1 metre uzağında olması gerekli. Ama seninki uzaktan belli oluyorsa sıkıntı var demektir. En iyisi doktora gitmek.
Jiletle kesmiştim.

@166307
Jilet kullanmamaya çalışın efendim ama alıştıysanız bir kere jiletle kesmeye o zaman da ameliyat eder gibi kesin sakalınızı. Ben çok çıkmasın diye dikkatli bir şekilde 15-20 dakikada anca sakalımı kesiyorum.

Oradaki tüyleri yakın en iyisi, ağda da olur ama tüyler çok kalınsa (sakal teli gibi) ağda önermem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı