Elo stack hesabı boostlanmalı mı?

Fyskn

Decapat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ile uğraşıyorum
Arkadaşlar kendi hesabım P3 ve smurfum dia3 bir arkadaşıma sordum neden çıkamıyorum diye hesabın stack düşmüş olabilir dedi. Sizce Boost almali mıyim?

Arkadaşlar kendi hesabım P3 ve smurfum dia3 bir arkadaşıma sordum neden çıkamıyorum diye hesabın stack düşmüş olabilir dedi sizce Boost almalimiliyim.

Eğer Boost atarsam güvenilir bir arkadaş var mı?

Boost attırmak mantıklı bir çözüm. Ben de eskiden atıyordum ama sonradan gerek müşteri sayısı vb. işler bozmaya başladı. Bir aralar Anka diye vardı boost sitesi ama artık güvenilir midir bilmiyorum.

Arkadaşlar kendi hesabım P3 ve smurfum dia3 bir arkadaşıma sordum neden çıkamıyorum diye hesabın stack düşmüş olabilir dedi. Sizce Boost almali mıyim?

Eğer Boost atarsam güvenilir bir arkadaş var mı?
Eğer o rankı hakettiğinizi düşünüp hesabınızın durumunun yüzünden çıkamıyorsanız bence yaptırın.

Stack olayı gerçekten kötü. Bol ceza almış, bir türlü yükselemeyen ama bunun sebebi de genel olarak bir maç kazan bir maç kaybet olan hesaplar birbiriyle aynı havuza gidiyor. Haliyle stack olduğunda bol bol troll ve kötü oyuncuyla oynamak zorunda kalıyorsun.

Güvendiğin 3 arkadaşınla oynayarak MMR'ını düzeltmeye çalışabilirsin ya da boost attırabilirsin ki önermem bunu oyun dengeni bozar. Ya da hesabı bir süre nadasa bırakacaksın elolar bir güzel karışacak öyle gireceksin 2-3 hafta sonra.

Boost attırmak mantıklı bir çözüm. Ben de eskiden atıyordum ama sonradan gerek müşteri sayısı vb. işler bozmaya başladı. Bir aralar anka diye vardı Boost sitesi ama artık güvenilir midir bilmiyorum.

Hocam attırmak istesem size ne kadara fiyat söylersiniz.

Hocam attırmak istesem size ne kadara fiyat söylersiniz.
Bu aralar eloboost yaparken GameSatış'ta çok fazla yoruldum. Yaklaşık 10 boost (çoğu 1 ranktan fazla) 16 gün sürdü. Bu aralar artık eloboost işlerine bir süre ara verdim ama piyasada yaklaşık 35-40 TL' ye 1 küme atlatacak güvenilir birisini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu aralar eloboost yaparken GameSatış'ta çok fazla yoruldum. Yaklaşık 10 boost (çoğu 1 ranktan fazla) 16 gün sürdü. Bu aralar artık eloboost işlerine bir süre ara verdim ama piyasada yaklaşık 35-40 TL' ye 1 küme atlatacak güvenilir birisini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam wallahi geçen sezon win oranım 125 ama plat3 full

Hocam wallahi geçen sezon win oranım 125 ama plat3 full
Elohell'den dolayı böyle. Gümüşler kendilerine eloboost yaptırıp bu eloya geldikten sonra seri düşmeye başlıyorlar. Onun dışında oyunun yerleştirme maçları ve eşleştirme sistemi de kötü. Yerleştirme kafasına göre troll oyuncuları yüksek yerlere atabiliyor ve Elohell'den dolayı eşleştirme sistemi de seninle int oynayanları aynı takıma koyabiliyor.

Elohell'den dolayı böyle. Gümüşler kendilerine eloboost yaptırıp bu eloya geldikten sonra seri düşmeye başlıyorlar. Onun dışında oyunun yerleştirme maçları ve eşleştirme sistemi de kötü. Yerleştirme kafasına göre troll oyuncuları yüksek yerlere atabiliyor ve Elohell'den dolayı eşleştirme sistemi de seninle int oynayanları aynı takıma koyabiliyor.

Hocam senin bir arkadaşın var mı Boost atan kendimi smurfun rankina boostlatacağım mecbur sınav senesi olduğundan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı