Elveda RTX 3080

1603746496615.png

Bu ciddi mi abi yaaa.
 
Belki Trol olsun diye yazdın ama, haklısın. Dolar sene sonu 9,5 olacak. Demedi demeyin.
Trollük amacıyla yazmamıştım. Her zaman erken alınmasını tavsiye ettim. Örneğin Nisan 2020. Sistem toplamak için beklenmeli mi?
Her geçen gün durum daha da kötüleşirken beklemek bence pek de mantıklı değil.
Mayıs 2020. Dolar düşer mi? Dizüstü bilgisayar ne zaman alınmalı?
İthal ürünlerde beklemek pek mantıklı değil. Özellikle elektronik ürünlerde.
Haziran 2020. Şimdi PC toplanır mı?
Dolar ve fiyatlar sürekli yükseliyor. Dolar düşünce fiyatlar inmiyor. Bu nedenle beklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum. İhitiyacınız olan PC´yi bir an önce toplayın.
Ne kadar erken alırsanız o kadar iyidir.
Eylül 2020. RTX 3070 beklenmeli mi?
Aslında beklemenizi önerirdim ama 3000 serili laptoplar gelene kadar ülkede süper bir ekonomik krizin çıkıp fiyatların tavan yapmayacağının, hatta ülkeye laptopların gelip gelmeyeceğinin de bir garantisi yok. Yani laptoplar gelene kadar ekonomik veya siyasi bir kriz çıkmazsa ve durum en azından bu şekilde devam ederse beklemek uygun olur. Ancak burası Türkiye. Ne olacağı belli olmaz.
Bugün de aynısını düşünüyorum. Kur şu an zirvede olsa da artmaya devam edecek. O yüzden sistem toplamak ya da laptop almayı düşünenler varsa bir an önce almalarını öneriyorum. Önümüzdeki aylarda dolar 10 TL´yi geçebilir.
 
Hoş geldin ebu sıddık GTX 750 Ti bebek.F/P sistem isteyenler için önerim GT210 ya da AMD HD5450 eheheh biraz paranız varsa GT730 ya da R7 240.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı