Emin Şen: "Anıtkabir'i yakacağız!"

Verilen tepkiler bana hiç doğru gelmiyor.

Kısmi siyasi biri böyle bir şey yazıyor, herkes de aynı sözler.
"Yiyorsa gelin, sizi mahvederiz, gebertiriz sizi"

Anıtkabir öyle hassas bir konu ki,
Değil bu söylemin eyleme geçmesi, bu söylem için dahi o "eminimsi" katledilmeli.

Hukuk devleti, şu-bu diye kimse zırvalamazsa sevinirim.
Hainlik cezası çekilecek bir suç değil, mezar doldurulası bir suçtur.

Hukuk devleti savunması yapacaklara şimdiden İstiklal mahkemelerini hatırlatıp, cevabını önden vermiş olayım.

Ekran Alıntısı.PNG

Ey Türk milleti uyanın artık.Türkiye Cumhuriyeti laiktir ve ilelebet laik kalacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu bilmeyenler, aşağıdaki konuma gidip önce konuyu öğrensin.

Eki Görüntüle 1631147

Hep söylüyorum bu ülkenin AKP'den kurtulması lazım. Tek dertleri ceplerini doldurmak ve osmanlı kültürünü yaşatmak olan bu partinin siyasetten silinmesi lazım.

İfade özgürlüğünün önemi. İfade özgürlüğü olmasa kimin ne mal olduğunu nasıl anlardık? O yüzden hep derim, bırakın isteyen istediğini söylesin :)

Ha asarız keseriz diyoruz da AKP'nin yeniden seçildiğini düşünün. Şuan bile Tayyip kontrolden çıkmış durumda 3-5 sene sonra "ben anıtkabiri şuraya taşıyacam çok daha büyük vs. olacak" dese kim nasıl ses çıkaracak? Şuan bile polis onlardan, askerlerin çoğu onlardan, milis kuvvetleri var, sadat'ın bilmediğimiz kuvvetleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı