R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.368 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Ben hiç rap sevmeyen biriyimdir fakat Eminem olunca isler degisiyor nedense. Rap krali Eminem'dır sozune katilmayan var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Ben hiç rap sevmeyen biriyimdir fakat Eminem olunca isler degisiyor nedense. Rap krali Eminem'dır sozune katilmayan var mi?
Fian Şampiyonu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 17 Mayıs 2021 #2 Hocam bu iş kişiden kişiye çok fazla değişiyor. Bana göre değil mesela.
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #3 RSK06 dedi: Ben hiç rap sevmeyen biriyimdir fakat Eminem olunca isler degisiyor. Genişletmek için tıkla... Evet.
RSK06 dedi: Ben hiç rap sevmeyen biriyimdir fakat Eminem olunca isler degisiyor. Genişletmek için tıkla... Evet.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 17 Mayıs 2021 #4 Katılmıyorum. İyi bir rapçidir, ama kralı değildir. The Notorious B.I.G, Nas, 2PAC, İce Cube gibi gerçek krallar varken Eminem kral değildir. Ama dediğim gibi, yetenekli bir rapçidir.
Katılmıyorum. İyi bir rapçidir, ama kralı değildir. The Notorious B.I.G, Nas, 2PAC, İce Cube gibi gerçek krallar varken Eminem kral değildir. Ama dediğim gibi, yetenekli bir rapçidir.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 17 Mayıs 2021 #5 Haha Eminem mi kral? Qarisma varken.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 17 Mayıs 2021 #6 Eminem baya iyi bir rapçi.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.525 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #7 Çok sağlam rapçidir çok severim kendisi ama rap müziğin kralı demek biraz fazla kaçıyor sanki.
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #8 OSAYİSAMUEL dedi: Çok sağlam rapçidir çok severim kendisi ama rap müziğin kralı demek biraz fazla kaçıyor sanki. Genişletmek için tıkla... Eminem Rap God şarkısında şöyle diyor " Why be a king when you can be a God? "
OSAYİSAMUEL dedi: Çok sağlam rapçidir çok severim kendisi ama rap müziğin kralı demek biraz fazla kaçıyor sanki. Genişletmek için tıkla... Eminem Rap God şarkısında şöyle diyor " Why be a king when you can be a God? "
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2021 #9 6ix9ine varken Eminem en iyi rapçi falan değil. Çok fark var... Eminem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6ix9ine: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
6ix9ine varken Eminem en iyi rapçi falan değil. Çok fark var... Eminem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6ix9ine: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Mayıs 2021 #10 Prime777 dedi: 6ix9ine varken Eminem en iyi rapçi falan değil. Çok fark var... Eminem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6ix9ine: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!) Genişletmek için tıkla... Güldüm.
Prime777 dedi: 6ix9ine varken Eminem en iyi rapçi falan değil. Çok fark var... Eminem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 6ix9ine: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!) Genişletmek için tıkla... Güldüm.