eMMC çipi bozulan Samsung S6'ya eMMC değişimi yapılır mı?

EmirKaira

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce 940mx
i57200U
8gb ram
Arkadaşlar birkaç ay önce Samsung S6 ımın eMMC çipi bozuldu. Yaptırmak istiyorum. Yaptırabilir miyim? Yaptırabilirsem ne kadar tutar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar birkaç ay önce Samsung S6 ımın eMMC çipi bozuldu. Yaptırmak istiyorum. Yaptırabilir miyim? Yaptırabilirsem ne kadar tutar?

Riskli işlem telefoncular önce parayı alır olmazsa paranı vermezler. Çünkü bu tip zahmetli riskli işlemler iPhone cihazlar gibi kesin sonuç vermeyebiliyor. Xiaomi Redmi 8 çipi 1200TL tutmuştu sizinkini de siz tahmin edin.

Maliyeti yuksek tutabilir cunku Galaxy S6 (2015) 'da eMMC bellek kullanilmiyor. S6 ve sonra ki S Dizisinin tumunde UFS bellek kullaniliyor. Eski tip cihaz kullanmayi seviyorsaniz UFS coklu veri alisverisi yapabildigi icin UFS 2.0 bellekli S7 'ye gecis yapmanizi oneririm. Ayrica S7 icin kararli resmi Custom ROM' lar var. eMMC yongalar kullanimda iskence yaratiyor. Tabi her yerde oldugu gibi ana sorun uygulamalari geregine uygun derleyemeyen gelistiricilerde. Bazi uygulamalarin IOS 'ta kararli calisip Android 'de kararsiz calismasi, cihaz ya da isletim sisteminden kaynakli da degildir; o uygulamayi sisteme uyarlayamayanlarin duyarsizligindan kaynaklidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı