Emniyetten Siber Suçlar dava yüzünden çağırdı

Sana yüksek ihtimal dava açılacak, 2-3 yıla seni aniden karakoldan ararlarsa şaşırma şimdiden savunmanı hazırla iyi savunmayla beraat veya takipsizlik alanlar var
Nasıl bir savunma yapabilirim hiçbir fikrim yok.

Ve sizce dava açılırsa kabulleneyim mi yoksa haberim yoktu, ben yapmadım mı demeliyim?

Arkadaşlar davam sonuçlandı beraat aldım çok şükür. Hakim çok iyi bir kadındı anlayışlı yaklaştı büyük ihtimal benim yaptığımı biliyordu fakat eğitim ve aile durumu göz önüne alındığından düzgün karar verdi. Babam da duruşmadaydı arada bir oğlum yapmaz böyle şey tarzı konuştu kadın da anlıyorum çocuklar bilmeden böyle şeyler yapar vs dedi. Sonunda rahatladım 1 yıla yakındır diken üstündeydim. Çıkarken kimseye telefonunu verme derslerine çalış vs dedi çok iyi geçti şans yüzümüze güldü :). Atılan gruptakilerin ismini okudu tanıyor musun dedi bilmiyorum dedim acaba olay onlara da gider mi bilmiyorum.

@Users150 ben yaptım bilmeden dersen yine de suçu üstlenmiş oluyorsun yapma bence.

Arkadaşlar davam sonuçlandı beraat aldım çok şükür. Hakim çok iyi bir kadındı anlayışlı yaklaştı büyük ihtimal benim yaptığımı biliyordu fakat eğitim ve aile durumu göz önüne alındığından düzgün karar verdi. Babam da duruşmadaydı arada bir oğlum yapmaz böyle şey tarzı konuştu kadın da anlıyorum çocuklar bilmeden böyle şeyler yapar vs dedi. Sonunda rahatladım 1 yıla yakındır diken üstündeydim. Çıkarken kimseye telefonunu verme derslerine çalış vs dedi çok iyi geçti şans yüzümüze güldü :). Atılan gruptakilerin ismini okudu tanıyor musun dedi bilmiyorum dedim acaba olay onlara da gider mi bilmiyorum.

@Users150 ben yaptım bilmeden dersen yine de suçu üstlenmiş oluyorsun yapma bence.
Attığın videoyu/fotoğrafı gördüler mi?

Veya mesajları okuyabildiler mi?

Son düzenleme:

Keşke öyle bir hakime biz de denk gelseydik...

@Users150 bence görüyorlardır bayagğı fazla kağıt olan bişey vardı rapor dedi kadın onun elindekinde foto vardı bize de verdi bence atılan videodan görüntüydü babam gördü ben o an kürsüdeydim görmedim. Ama telefonun imei kaydına kadar var illaki o da vardır bence. Bu arada clouda veya telefona saklama indirme yapmadığımda orda belliymiş orası da iyi oldu. Çünkü bu tarz şeyleri iletmek paylaşmak ayrı indirmek kaydetmek ayrı suçmuş. Umarım daha bundan bişey çıkmaz acaba o gruptakilere de bi dava vs olur mu o aklımda var çünkü onu da sordular bana.

Yeni konular

Geri
Yukarı