Lenka Megapat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Ataşehir 15 Ağustos 2020 #1 Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Xbox classic oyunu. Hangi emulator kullanılmalı, veya bunun imkanı var mı? Biraz popüleritesi az bir oyun, YouTube'da bile oynayan görmedim.
Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Xbox classic oyunu. Hangi emulator kullanılmalı, veya bunun imkanı var mı? Biraz popüleritesi az bir oyun, YouTube'da bile oynayan görmedim.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 15 Ağustos 2020 #11 Lenka dedi: Şimdi baktım da zaten ROM yokmuş, en azından tatmak istemiştim. Oyuna inancım zaten yoktu. Genişletmek için tıkla... İlk iki oyunu internet kafede çok oynardım, keşke yenisi yapılsa. Artı 0 Eksi
Lenka dedi: Şimdi baktım da zaten ROM yokmuş, en azından tatmak istemiştim. Oyuna inancım zaten yoktu. Genişletmek için tıkla... İlk iki oyunu internet kafede çok oynardım, keşke yenisi yapılsa.