hellomister
Hectopat
Evet maalesef hocam, sosyal medyada çok abartanlar görüyorum. Aslında karakterlere hak ettiğinden fazla ilgi verilmese, her karakter efsanedirLeon abartılıyor mu harbi hocam?
Evet maalesef hocam, sosyal medyada çok abartanlar görüyorum. Aslında karakterlere hak ettiğinden fazla ilgi verilmese, her karakter efsanedirLeon abartılıyor mu harbi hocam?
Dümdüz karakter ve tek olayı saçı mıBence Geralt, ben karakterin bir ekstrasını göremedim. Dümdüz bir karakter, tek olayı saçı güzel.
Kratos ve Geralt abartı değil ikiside mükemmel karakterler.Kratos, cj bence bir de azıcık Geralt var.
Başlıkta en abartılan oyun karakteri diyor kitap oku diyorsun.Dümdüz karakter ve tek olayı saçı mıwitcher kitaplarını oku ilk 2 oyunu da oyna aynı yorumu yazabilecekmisin acaba yine.
Ghost.
Dümdüz karakter ve tek olayı saçı mıWitcher kitaplarını oku ilk 2 oyunu da oyna aynı yorumu yazabilecek misin acaba yine.
Kratos ve Geralt abartı değil ikisi de mükemmel karakterler.
Witcher oyunları,özellikle 3.oyun kitaplarla bağlantılı. Ayrıca ilk 2 oyunu da oyna dedim. Kitapları okumadan witcher oyunlarini oynamak 10 sezonluk bir diziye 5.sezondan başlamak ile aynı şeydir. Ki oyunlarda bile mükemmel bir karakter Geralt.Başlıkta en abartılan oyun karakteri diyor kitap oku diyorsun.
Bir olayı olması için illa duygusal sahneleri falan mı olması gerek? Ayrıca daha demin attığım yorumu oku. Witcher 3 kitaplarla bağlantılı bir oyun.Dostum başlık en abartılan "oyun" karakteri, ben 2. oyunu oynadım ve 3. oyunu yarısında bıraktım. Geralt'ın karakter olarak bir olayını göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.