Reis yavaş.Pek bir şey kaybetmemişsin en azından.
Reis yavaş.Pek bir şey kaybetmemişsin en azından.
Hala neden tartıştığımızı anlamış değilim.Veresiye istemek. Yani o durumda gurur vs. arka planda kalıyor. Siz siz olun o duruma sokmayın kendinizi.
Pek bir şey kaybetmemişsin en azından.
Evet saygıdeğer adminlerim, adminlerimiz, efendim ben bu tarz konuları açanları eleştiren konu açmaya çalışınca açmıyorsunuz ama bu forumun kalitesini iyice düşüren ekşi ve kızlarsoruyor mantığında olan konuları açıyorsunuz. Galiba sizler de çok seviyorsunuz bu garip ergen aşk hikayelerini ve garip, saçma, gereksiz olan ortaokul seviyesi konuları. Madem bu forum bu kadar özgür(her türlü konunun açılması.) Bu anlamda eleştirilerime de izin verin. Sonra kendimi aktrollere karşı bir şeyler yapmaya çalışan biri gibi hissediyorum.
Abi sen ne çekmişsin be xDAv tüfeği ile vurulduğum an. Olayı pek açmayacağım. Basitçe:
Arkadaşımla ava çıktık(yaramazlık yapıp tüfeği almıştık(tüfeğim vardı)) sonrası "çalı" muhabbeti işte. Vurulduğum tüfek:
Eki Görüntüle 878295
"Hatsan Mod 125 Sniper"
Bilgi: Sadece basit bir yaralanma olsa bile çok canım yandı. Arkadaşımdan şikayetçi olmadım.
Ben anımı ilk mesajımda yazdım. Sonrasında saçmalamaya başladılar, saçmaladım. İroni olduğunu biliyorum, siz biliyorsunuz.Benim amacım saçma salak ergenlik hikayeleri değil anı paylaşmak iç dökmek.
Uğraşıyorum zaten.
Bunun can sıkılmayla alakası yok anlatacak adam olsa çevremde anlatırım onlara hem burada insanların yaşadığı sıkıntıları anlamaya çalışıyorum. Ben ne kadar haklıyım derdimde diye...Hayatımda ilk defa bu kadar uygunsuz üslup kullanıp bu kadar uzun süredir ban yemeyen üyeler görüyorum, umarım gereği yapılır. Herkes ne kadar kaos meraklısı çıktı forumda, canı sıkılan konu dışında saldırma peşinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.