Sapphire1525
Kilopat
- Makaleler
- 4
Kafanız koptuysa, nasıl yaşıyorsunuz? Zombi misiniz yoksa?Av tüfeği anım 7. aslında. Kafamın koptuğu anı 4. en çok canımın yandığı anı.
Kafanız koptuysa, nasıl yaşıyorsunuz? Zombi misiniz yoksa?Av tüfeği anım 7. aslında. Kafamın koptuğu anı 4. en çok canımın yandığı anı.
Zombiyse kafasına sıkarımKafanız koptuysa, nasıl yaşıyorsunuz? Zombi misiniz yoksa?
![]()
![]()
Tamam dertli anımı anlatayım bari benim kafama gelmeyen şey kalmadı ortaokulda kantine koşarken bir çocuk kapıyı açtı kapı koluna kafa attım dikiş atıldı taş savaşı yaparken burnuma taş geldi 5 yıl izi kaldı başımı taş ile yardılar gene 5 6 yaşlarında bir çocuk ben otururken kafama 5. kattan demir kül tabağı attı yarıldı ortaokul son da son hızla koşuyorum br dönemeç var sonda karşı taraftan bir arkadaşım son hız ile koşuyor tam o dönme yerinde çarpıştık çocuğun kaşını burnum ile patlattım ayağa kalktığımda burnumdan şelaleden kan akar gibi akıyordu hastaneye kaldırıldık ambulans ile.
Kafanız olduğu halde ironiyi anlayamıyorsunuz?Kafanızın koptuğu çok belli böyle bir mesaj yazmanızdan anladım.
Hocam sizde arkadaşın anlattıklarından zevk alıyordunuz ama![]()
![]()
Doğru. Bir TLOU fanı nasıl zombi öldürüleceğini iyi bilir.Zombiyse kafasına sıkarım.![]()
Her zamanDoğru. Bir TLOU fanı nasıl zombi öldürüleceğini iyi bilir.
Bu sefer de gözün mü çıkacak? .dİlk 3 anımı anlatayım mı?
İlk 3 anımı anlatayım mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.