En az RAM kullanan Windows 10 sürümü hangisi?

189913

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Windows 10 Pro yükledim RAM kullanımı Google açıkken %90'lara kadar çıkıyordu, ben de hemen 8.1 Performance Edition'a döndüm ve memnundum. Bilgisayarım bozuldu ve yeni PC toplayacağım 8-16 GB RAM olabilir. Windows 10 en az RAM tüketen sürümü hangisidir? Bir sürü sürümü var.

Son düzenleyen: Moderatör:
En güncel Windows 10'u kurun. Windows 10 yüzünden aşırı bir RAM tüketimi olmaz. Antivirüs, Chrome ve başlangıç programları aynı anda çalışırsa RAM yemesi çok normal.

Windows 10 Home denediniz mi?

Windows 10 tabi ki, ancak donanımlarınız 5 yaşından eskiyse windows creators update yapmamanızı öneririm, işyerinde kullandığım bilgisayar creators update öncesi gayet iyi çalışırken update sonrası o akıcılığını yitirdi... :/ Tabi kullandığınız herhangi bir programla ilgili bir sorun yaşarsanız ona özel güncellemeyi elle yapmanız gerekebilir.
Donanımlarınız yeni ise windows 10'un en güncel sürümünü kullanmanız daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…