En az yer kaplayan Windows işletim sistemi hangisidir?

Mr.Bibi07

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
120 GB SSD var ve SSD oyun kurmak istiyorum ama Windows çok yer kaplıyor. Modlanmış falan fark etmez. Bütün oyunları destekleyip virüssüz ve çok sistem kullanmayan işletim sistemi olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 12, maksimum 20 GB yer kaplıyordu. Modlanmış sürümler pek güvenilir değil ancak arkadaşın dediği gibi LTSC sürümleri kullanabilirsiniz.

Modlanmış indirmek yerine kendin modlayabilirsin yada kurulumdan sonra debloat işlemlerini yapabilirsin fazla zor değil 2 saat alıyor maksimum.

LTSC sürümleri işe yarayabilir belki, bir bakın derim. Windows 10 için.

LTSC sürümler daha az kaplıyor mu peki?

Windows 8 12, maksimum 20 GB yer kaplıyordu. Modlanmış sürümler pek güvenilir değil ancak arkadaşın dediği gibi LTSC sürümleri kullanabilirsiniz.
windows 8 tüm oyunları destekliyor mu ?

Modlanmış indirmek yerine kendin modlayabilirsin ya da kurulumdan sonra debloat işlemlerini yapabilirsin fazla zor değil 2 saat alıyor maksimum.

Simdi bozarım falan gerek yok kral ya ama bunun dışında bir önerin varsa söylersen sevinirim.

Simdi bozarım falan gerek yok kral ya ama bunun dışında bir önerin varsa söylersen sevinirim.
Eşya mı bozacaksın hocam? Yapacağın şeyler öyle uçuk kaçık şeyler değil bloatwareleri kaldıracaksın gereksiz hizmetleri kapatacaksın startisback yükleyip Windows çekirdekleri yerine daha az kaynak tüketen startisbacki kullanacaksın güncellemeleri kapatacak adam akıllı bir av indireceksin kullanacaksın birde geri yükleme noktası alırsın arada bir yeni bir disk oluşturur uygulama oyunları oraya yüklersin sorunsuz kullanırsın 3 4 yıldır böyle kullanıyorum gayet iyi oluyor.

Eşya mı bozacaksın hocam? Yapacağın şeyler öyle uçuk kaçık şeyler değil bloatwareleri kaldıracaksın gereksiz hizmetleri kapatacaksın StartIsBack yükleyip Windows çekirdekleri yerine daha az kaynak tüketen StartIsBack'i kullanacaksın güncellemeleri kapatacak adamakıllı bir av indireceksin kullanacaksın bir de geri yükleme noktası alırsın arada bir yeni bir disk oluşturur uygulama oyunları oraya yüklersin sorunsuz kullanırsın 3 4 yıldır böyle kullanıyorum gayet iyi oluyor.

Bu yöntemi detaylı anlatan video veya yazı varsa paylaşır mısınız? Netten az araştırdım GitHub'dan bir program gibi bir şey indiriyorlar emin olmak için soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı