En Beğendiğiniz Otobüs Firması

onur eymen

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Anket koymadan soruyu sorayım. Benim en beğendiğim Düzce Güven. Peki ya sizinki?
Not: Düzceliyim

Tek rakibim THY diyen tüm otobüs firmaları. Sahip oldukları özgüven bile sizi uçurur, uçağa gerek yok.
Bizim burda rakip yok mafya var resmen Kamilkoç ve Metro'nun araçları bir elin parmağını geçmiyor, geçemiyor.

Bizim burda rakip yok mafya var resmen Kamilkoç ve Metro'nun araçları bir elin parmağını geçmiyor, geçemiyor.
Geçmesinler zaten. 120 ile viraj alan şoförlerini gördükten sonra kendilerini kimseye tasvip etmiyorum. Ansızın yan yatmış bir otobüste uyanabilirsiniz.

Geçmesinler zaten. 120 ile viraj alan şoförlerini gördükten sonra kendilerini kimseye tasvip etmiyorum. Ansızın yan yatmış bir otobüste uyanabilirsiniz.
ben virajı drift atarak geçen otobüste oturdum yıllar önce. O dediğiniz pek koymaz bana

Pamukkale oldukça iyi bence. Kamil Koç'un uzun yolculuk için kullandıkları otobüsler de oldukça iyi, en azından Çanakkale-Kayseri için böyle. Metro Turizm berbat ötesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…