En büyük oyun kıran grubun adı nedir?

Razor1911'in GTA 4'teki açılmadan önceki 8 bit müziği aklıma kazınmıştır. CODEX, Reloaded, CPY, Skidrow gibi gruplar başı çeker. Ama aralarında şu aralar CPY daha aktif işler yapıyor. Aslında aktifi yok bu işin. Kıran kırana arkadaşlar. 😀
 
Bir anda çıkıp bir anda yok olan FCKDRM adlı gruptan büyük işler beklendi ama dediğim gibi bir anda yok oldular. Hitman 2 ve Football Manager 19 oyunlarını kırdılar. Denuvonun o zamanlar en güncel olan sürümlerini böyle hızlı kırdıkları için beklenti bir anda çok yükseldi. Sonrasında sırra kadem bastılar. Hatta ilk çıktıklarında şu tarz paylaşımlar yapılıyordu:
fw70ayppv.png

Ayrıca bu grubun gog.com tarafından kurulduğu/desteklendiği söylentileri dolaşıyordu.

Onun dışında Codex, CPY, Reloaded, Skidrow vs. bir çok bilinen grup var. En büyük hangisi derseniz seçmek benim için zor olur.
 
Valla hangileri aktif bilmiyorum ama son 10 yılda en çok karşılaştıklarım. Razor1911, Skidrow, Codex.
Eskiden oyunu bunlar vasıtasıyla indirir, ilk bölümünü oynar, sevdiysem satın alır, sevmediysem silerdim. Benim için crack değil, demo yapıyorlardı. :D
 
"Codex'in kurulum ekranı, o çalan müziğin sesi... Anlayamazsınız!"

Codex kurulumunda otomatik crack seçeneği sunuyor ve gayet hızlı kuruyor bence. Bu yüzden Codex'in yeri bende ayrı. Onun dışında en büyükler: Cpy, Codex, skıdrow, Reloaded ve RAZOR1911 bence.

Teamextreme'i de unutmayalım...

O Team Extreme'de ne Minecraft oynardım :)
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle de bir playlist var:
#5 favorim.
 
Bir oyunu çok istediğim zaman ve param olmaz ise kırık versiyonu indirir oynarım beğenirsem satın alıyorum zaten ileride tıpkı Darksouls gibi beğenmezsem de dememiş oluyorum. Beğenmediğim bir şeyi oynamam zaten. Bugüne kadar beğenip sonradan satın almadığım oyun olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı