En çöp ortam hangi online oyunda var?

Çoluk çocuğun kasıp kavurduğu çöp ortam hangi oyunda?


  • Oy verenlerin toplamı
    457
  • Anket kapandı .
Loldeki kanser kitleden kasıtı tam olarak anlamış değilim oyunu iyi oynayıp belirli bi seviyeye gelmiş olan birisi bu kanser kitle ile pek rastlaşmıyor yok mu tabiki var her yerde olduğu gibi siz toxic olmadıktan sonra çok da önemli olduğunu sanmıyorum
 
Ciddiye alınarak oynanan her türlü oyunun kitlesi düşüktür bence. Örneğin, Squad-Arma tarzı MilSim türündeki oyuncular sanki gerçek asker rolündeler, emir kipiyle-senli benli emir veren bomboş adamlar, sanki gerçekten kuşatma altında gibiymiş gibi bağrışmalar içerisinde tam bir hengame. CS-PUBG ve nice öldürme skorunun ilahlandığı tür oyunlar da ayrı bir saçmalık içeresinde, tek dert maç bitiminde birinci gözükmek sezdiğimce. GTA V'yi çevrimiçi oynamadım ancak uzaktan gördüğüm kadarıyla yine millete oyundaki araba, ev, kıyafetle caka satılan; rol yapma türlerinde yine yetkili abilerin komutancılık-amirlik yaptığı bir ortam gibi. Şu ana kadar benim kitlesinden en memnun kaldığım oyun serisi ise Battlefield serisidir. Kitle uğraştıkları işin sadece bir oyun olduğunun farkındadır. İki-üç sıkıp, eğlenip; kimseyi rahatsız etmeden dağılırlar.
 
Valla yorumlar arasında gelen var, olacaktır da. Yok yükse ligde konuşan yokmuş hep düşük liglerde sıkıntı varmış yok öyle bir şey. Yüksek ligde küfretmez belki ama flameden de geçilmez en ufak bir şeyine laf edip sinir ederler. Oyun oynayamazsın resmen bunlar aslında düşük ligdekilerden de beter.

oyuncu istatistik.png


Genellemeyi, sıkıntılı oyuncular arasından yaptım. Kendini de içine katmana lüzum yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı