En çok abartılan oyunlar

Kesinlikle Witcher 3. oyunu 5 defa bitirdim şu anda 6. kez oynuyorum. Bende çok seviyorum fakat çok fazla abartıldı. Bunun tek sebebi var. Sadece Online oyun oynayıp oyun kültürü sıfır olan arkadaşların Witcher 3'ü görünce "oha lan böyle oyunda mı var" demesi ve haliyle Witcher 3'ü abartması. Benim gibi oyunu çıktığına ya da sonradan bir deneyeyim deyip oynayan ve hak ettiği kadar değeri veren arkadaşlara lafım yok. Bu kadar abartılacak bir oyun değil.

He bir de GTA V var. Modlama hariç bomboş bir oyun. Yapılacak hiçbir şey yok ve hikayede sadece bomboş soygunlardan ibaret, bitiremedim bile, dayanamıyorum çünkü.

GTA 5 zamanının en iyi grafikleri açık dünyası karakter yazılımı ve görevlerle 3 karakteri oynatmasıyla abartılan bir oyun değil abartılan dediğiniz oyun 2013'ten beri 3 farklı yeni nesil konsola çıktı. Dünyanın en çok satan 3. oyunu ve hala milyonlarca adet satıyor.
Witcher 3 tabii ki."Neden oynuyorlar?" Diyorum kendime. Grafikler kötü, hikayesi falan da çok sıkıcı. Hikaye oyunu dediğinde aksiyon, grafik olur be.
hikaye oyununda aksiyon ana temel değildir kardeşim dediğin oyun bir rpg oyunudur rol yapma oyunu siz sırf bu oyunu çok konuşma var hikaye eğeğeğ pubg kitlesinden ne bekliyorsun bu oyunu rpg yapan zaten konuşmalarıdır karakterle yapabileceğin seçimler seçimlerin oyunun gidişatına yön vermesi bunun gibi oyunlar size önermiyorum rdr 2 vb çünkü bu tarz oyunlar 1 saat 2 saat oynamalık değil kafa yorman gerekir

Valorant, LoL. Gundemde ki oyunlardan bahsedebiliriz arkadaslar şu an sadece. Cunku gundemde ki oyunlar abartilabilir sadece umarim anlatabilmisimdir. Yani Fortnite gundemde ki oyunlardan degil. Ayni sekilde PUBG. PUBG hak ediyor ama bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı