Yüzbaşıyım hakkaride bir köye erzak dağıtımı için gidiyorduk 8kişi zırhlı araçda olduğumuz için yer neredeyse görünmüyor lastikler patladığı anda saldırı başlamıştı.
Dışarı çıkamamak, istediğim oyunları oynayamamak ve kötü bilgisayar ve bu en kötüsü yaklaşan ve gelmekte olan bayram ziyaretleri Bedensel olarak elim avizeye girmişti ve parçalanmıştı 8 dikiş atıldı.Kemiğe kadar gözüküyordu parçalanan yer.
Motoru bozmuştum. 3 gün ishal ardından hastaneye gittim. Delmedik yerimi bırakmadılar. Yok serum, kan tahlili derken 7-8 kere kollarımı bir şekilde deldiler. 1 hafta boyunca 1 tepsi baklavayı 10 dakikada bitiren ben 1 yumurtayı yiyemedim. Benim için acıdır.
Motoru bozmuştum. 3 gün ishal ardından hastaneye gittim. Delmedik yerimi bırakmadılar. Yok serum, kan tahlili derken 7-8 kere kollarımı bir şekilde deldiler. 1 hafta boyunca 1 tepsi baklavayı 10 dakikada bitiren ben 1 yumurtayı yiyemedim. Benim için acıdır.
İlk başta motoru bozmuştum diyince anlamadım devamında anladım
Benimde bozuk, hala. Benim bağırsaklarım yarılmış, geçmiyor ağrısı. Bana sadece ağrı kesici verip gönderiyorlar