En çok canınızı yakan olay nedir?

Elim avizeye girmişti ve parçalanmıştı 8 dikiş atıldı.Kemiğe kadar gözüküyordu parçalanan yer.

Son düzenleme:
Yok hayır değilim 2bacak 1omuz 2'de sol koluma çok şükür 1.5yıllık bir tedavi ve yapılan testler ile fonskıyonlarım normale döndü.
Hep merak etmişimdir nasıl bir his verdiğini? İlk etapta çok mu acıyor? Büyük geçmiş olsun.

Yüzbaşıyım hakkaride bir köye erzak dağıtımı için gidiyorduk 8kişi zırhlı araçda olduğumuz için yer neredeyse görünmüyor lastikler patladığı anda saldırı başlamıştı.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, acısı var mı hala?
Hep merak etmişimdir nasıl bir his verdiğini? İlk etapta çok mu acıyor? Büyük geçmiş olsun.
Bende merak ediyorum, mermi yemek nasıl bir can acıtıyor? Babam da 20 yıl askerlik yaptı, Allah'a şükür bir şey olmadı ona.

Motoru bozmuştum. 3 gün ishal ardından hastaneye gittim. Delmedik yerimi bırakmadılar. Yok serum, kan tahlili derken 7-8 kere kollarımı bir şekilde deldiler. 1 hafta boyunca 1 tepsi baklavayı 10 dakikada bitiren ben 1 yumurtayı yiyemedim. Benim için acıdır.

Hocam arada bir sızlıyor yer.
Geçmiş olsun tekrar.
İlk başta motoru bozmuştum diyince anlamadım devamında anladım
Benimde bozuk, hala. Benim bağırsaklarım yarılmış, geçmiyor ağrısı. Bana sadece ağrı kesici verip gönderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…