@mhmmtklc mesleğiniz neydi? Çok geçmiş olsun.
Hep merak etmişimdir nasıl bir his verdiğini?Yok hayır değilim 2bacak 1omuz 2'de sol koluma çok şükür 1.5yıllık bir tedavi ve yapılan testler ile fonskıyonlarım normale döndü.
Geçmiş olsun.Yüzbaşıyım hakkaride bir köye erzak dağıtımı için gidiyorduk 8kişi zırhlı araçda olduğumuz için yer neredeyse görünmüyor lastikler patladığı anda saldırı başlamıştı.
Geçmiş olsun, acısı var mı hala?Dışarı çıkamamak, istediğim oyunları oynayamamak ve kötü bilgisayar ve bu en kötüsü yaklaşan ve gelmekte olan bayram ziyaretleriBedensel olarak elim avizeye girmişti ve parçalanmıştı 8 dikiş atıldı.Kemiğe kadar gözüküyordu parçalanan yer.
Bende merak ediyorum, mermi yemek nasıl bir can acıtıyor? Babam da 20 yıl askerlik yaptı, Allah'a şükür bir şey olmadı ona.Hep merak etmişimdir nasıl bir his verdiğini?İlk etapta çok mu acıyor? Büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, acısı var mı hala?
Bende merak ediyorum, mermi yemek nasıl bir can acıtıyor? Babam da 20 yıl askerlik yaptı, Allah'a şükür bir şey olmadı ona.
Geçmiş olsun tekrar.Hocam arada bir sızlıyor yer.
İlk başta motoru bozmuştum diyince anlamadım devamında anladımMotoru bozmuştum. 3 gün ishal ardından hastaneye gittim. Delmedik yerimi bırakmadılar. Yok serum, kan tahlili derken 7-8 kere kollarımı bir şekilde deldiler. 1 hafta boyunca 1 tepsi baklavayı 10 dakikada bitiren ben 1 yumurtayı yiyemedim. Benim için acıdır.
Kabuk bağlamayan, ölene kadar her saniyesinde seninle birlikte yaşayan acılardır...
Hidrolikli baklavanın tadı hala aklınızda sanırım...Kabuk bağlamayan, ölene kadar her saniyesinde seninle birlikte yaşayan acılardır...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.