En çok canınızı yakan olay nedir?

Elim avizeye girmişti ve parçalanmıştı 8 dikiş atıldı.Kemiğe kadar gözüküyordu parçalanan yer.

Son düzenleme:
Yüzbaşıyım hakkaride bir köye erzak dağıtımı için gidiyorduk 8kişi zırhlı araçda olduğumuz için yer neredeyse görünmüyor lastikler patladığı anda saldırı başlamıştı.
Geçmiş olsun.
Dışarı çıkamamak, istediğim oyunları oynayamamak ve kötü bilgisayar ve bu en kötüsü yaklaşan ve gelmekte olan bayram ziyaretleri 🤣Bedensel olarak elim avizeye girmişti ve parçalanmıştı 8 dikiş atıldı.Kemiğe kadar gözüküyordu parçalanan yer.
Geçmiş olsun, acısı var mı hala?
Hep merak etmişimdir nasıl bir his verdiğini? :) İlk etapta çok mu acıyor? Büyük geçmiş olsun.
Bende merak ediyorum, mermi yemek nasıl bir can acıtıyor? Babam da 20 yıl askerlik yaptı, Allah'a şükür bir şey olmadı ona.

Motoru bozmuştum. 3 gün ishal ardından hastaneye gittim. Delmedik yerimi bırakmadılar. Yok serum, kan tahlili derken 7-8 kere kollarımı bir şekilde deldiler. 1 hafta boyunca 1 tepsi baklavayı 10 dakikada bitiren ben 1 yumurtayı yiyemedim. Benim için acıdır.

Hocam arada bir sızlıyor yer.
Geçmiş olsun tekrar.
Motoru bozmuştum. 3 gün ishal ardından hastaneye gittim. Delmedik yerimi bırakmadılar. Yok serum, kan tahlili derken 7-8 kere kollarımı bir şekilde deldiler. 1 hafta boyunca 1 tepsi baklavayı 10 dakikada bitiren ben 1 yumurtayı yiyemedim. Benim için acıdır.
İlk başta motoru bozmuştum diyince anlamadım devamında anladım :D
Benimde bozuk, hala. Benim bağırsaklarım yarılmış, geçmiyor ağrısı. Bana sadece ağrı kesici verip gönderiyorlar :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı