En çok etkilendiğiniz oyun nedir?

Portal 2, Half Life 2: Episode 2, NFS: MW 2005 ve Tomb Raider (2013).

Portal 2: O kadar bulmaca yap, düşmanınla dost ol, dostunla düşman ol ve düşmanın seni kurtarıp özgür bıraksın. Aslında hikayesi çok hoş. Bulmacaları dememe bile gerek yok.
Half Life 2: Episode 2: Oyunun sonundan dolayı bir etkilenmem oldu.
NFS: MW 2005: Arabamızı alıyoruz sonunda!
Tomb Raider: Oyunun manzaraları çok güzeldi. Grafikler 2013 yılına göre hatta şu an bile çok güzel. Optimizasyonu sağlam yapım. MP'si tutmadı sanırım hiç adam göremedim MP modunda.
 
GTA San Andreas oynarken, sevdiğim kişilerin ölmesi ya da yaralanması durumunda üzülmüştüm. Ayrıca hikayenin sonunda hesaplaşma vakti geldiğinde gerçekten bayağı heyecanlanmıştım. Onun dışında Bioshock Infinite oynarken etkilenmiştim. Bir de Assassin's Creed 2 var tabii. O oyunu oynadıktan sonra Rönesans'a ve İtalya tarihine merakım oluşmuştu. Hikaye ve karakterler de beni oyuna iyice soktuğundan kendimi çok kaptırıyordum.
 
Metro Exodus sanırım. Sonu çok güzeldi. Normalde pek oyun bitirebilen biri değilim, o yüzden en çok etkilendiğim oyun o olabilir. Tavsiye ederim.
Ah bir de Artyom, yenge konuşurken yüzüne öküzün trene baktığı gibi bakmasa... Klavyeye kafa atasım geliyor bu herif alık alık baktıkça.
 

Geri
Yukarı