En çok hangi Windows sürümünü kullandınız?

Benim kullandıklarını arasında bence en iyi olanı Vista'ydı. Vista'nın tutulmamasının nedeni, aşırı erken çıkmış olması. Vista'yı 2006 değil de, 2026 gibi çıkarmaları lazımdı. Çünkü Vista zamanının çok çok ilerisindeydi. 22. yüzyılda çıkacak işletim sistemlerinin ilk örneğidir. Şu an 16 GB RAM'li bilgisayarıma SP2 Ultimate kuracağım.

Bunu diyen kişi Linux dünyasına pek dalmamış demek ki :) Linux her zaman Windows'un ilerisindeydi hala daha ilerisinde ve Microsoft'un bu tembelliği sürdükçe de ileride olmaya devam edecek.
 
Windows 7'yi daha fazla kullanmış olabilirim. Toplamda bir 5-6 yıl.
 
En uzun ve en memnun kalarak kullandığım sürüm Windows 10 olmalı. Sonrasında 7 gelir süreden dolayı. Güncel olarak W11 ile devam ediyorum, 1-2 saçmalık dışında bu sürüm de tatmin edecek gibi görünüyor. Birkaç noktada da Vista sürümünü hala takdir ederim. Kullanmayalı o kadar zaman oldu ki XP dönemini unutmuşum. SP1, SP2, SP3 diye diye bizi süründürdü. Yazılım konusunda ben pek sevmedim o dönemi ama uzun süre de kullandık. O yüzden listeye almasam daha iyi. Tek özelliği, delirtmeyecek kadar iyi çalışabilmesiydi. Servis paketleri ile bir şekilde adam edilebilmişti. Sonrasında Windows 10'a kadar da her çıkan sürümde sürücü derdi yaşadık.

  1. Windows 10
  2. Windows 7
  3. Windows 10
  4. Windows Vista
 
2008 yılında Vista kuruluydu çok zorlanıyor diye XP kurduk Windows 7 çıktıktan sonra Home Basic paketinden yükledik Windows 10'a kadar Windows 7 kaldı. Ama benim için Vista'nın yeri bambaşkadır.
 
Windows 10'u çıktığı ilk günden Windows 11'in çıktığı ilk güne kadar kullandım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı