En çok sevdiğiniz GTA oyunu?

En Sevdiğin Gta Oyunu

• Gta 5

• Gta 4

• Gta Vice City

• Gta San Andreas

• Gta 3

• Daha Eskileri

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Özgürlüğünden dolayı GTA:SA. Zamanı için alışıla gelmedik şekilde çeşitliydi.
Traktör ile araba çekebildiğimi, Gördüğüm neredeyse tüm araçları kullanabildiğimi fark edince daha da sevmiştim. Özellikle büyük garajdaki yolcu uçağını. GTA 3 ve VC'de görünen uçaklar sadece hava alanlarında gezerdi. Dandik deniz uçağı ve Dodo dışında uçak yoktu.

Hikaye olarak bence GTA IV.
Mutlu bir son ile bitmiyor oluşu beni biraz etkilemişti. Ben her şey yoluna girer bir şekilde diyerek oynuyordum. Oyun beni beklemediğim bir yerimden vurdu diyebilirim.

Son düzenleme:
GTA Vice City kesinlikle mafya hikayesi, tommy vercettinin karizmasi, efsane görevleri, Miami'nin güzel atmosferi, radyoları, Tony Montana'dan esinlenilmesi ve Map'i ezbere bilinen tek GTA olması :)

GTA Vice City kesinlikle mafya hikayesi, tommy vercettinin karizmasi, efsane görevleri, Miami'nin güzel atmosferi, radyoları, Tony Montana'dan esinlenilmesi ve Map'i ezbere bilinen tek GTA olması :)
Ben de onu oynadım. O da benim için 2. sırada yer alıyor. 6 yaşıdayken galiba oynuyordum. Motorla "space" tuşuna basınca havada uçuyordu. Bu özellik hangi oyunda vardı? Hatırlıyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı