En çok sinirlendiğiniz oyunlar nedir?

Riot oyunları... İnsanları sinirlendirmek ve hep daha fazla oyunda tutmak için özenle tasarlanmış algoritma ve yazılımlarıyla çok başarılılar.
 
Genel olarak hile olaylarından dolayı csgo soğudum. Belki cs2 iyi olur. Pubg(steam) sevdiğim oyun oynuyoruz arada ama hala optimizasyonu çok kötü ve hilci sayısı fazla. Şu aralar R6 iyi gidiyor.
 
Öncelikle selam. Her oyuncunun sinirlendiği bir oyun vardır diye düşündüm. Bunlara örnek olarak getting over it, pico park, Clash Royale, Flappy Bird vb. oyunları örnek olarak gösterebiliriz.
Hatta çoğu zaman bizi sakinleştirmesi gereken oyunlara sinirleniyoruz. Peki sizin en çok sinirlendiğiniz oyun veya oyunlar nelerdir?
Rust.
 
Genel olarak hile olaylarından dolayı CS:GO soğudum. Belki CS2 iyi olur. PUBG(Steam) sevdiğim oyun oynuyoruz arada ama hala optimizasyonu çok kötü ve hilci sayısı fazla. Şu aralar R6 iyi gidiyor.

Az oynayın R6'dan bayarsınız. Ubisoft'un köpekliğine dayanamadık zaten topluca bıraktık. Eski hype da yokzaten oyunda. Brezilya'lı operatör getirdik 🤡
 
Pek kimse bilmez, ama tarayıcıdan oynanan darkorbit diye bir oyun vardı :) oyunda beni kestikleri için hep hırs yapardım sinirlenirdim, Chat'den kavga ederdim, sonunda da chat banı atarlardı :D şimdilerde oyun öldü tabii (P2W yüzünden)
 

Geri
Yukarı