En çok tercih edilen yazılım dili hangisi?

Merhaba hocam 4 senede üniversite hayatında Python + Java + C+ bu 3 dili ileri derece öğrenmek mümkün mü 4senede?
C'nin şu anki durumunu bilmiyorum vallahi ama Java, C#, Python ile birlikte iyi gider. Zaten bir dili çok iyi bilen diğerine alışıyor. Özellikle C# ile Java aynı. Pyhton'da nesneye dayalı programlama mantığı olduğu için kolay kavrasın ama çok verimli çalışmak lazım.

teşekkür ederim benim soruya cevap vermedin kral evet yada hayır diye ben hiç anlamıyorum yeni gireceğim işleri yaş 20

teşekkür ederim benim soruya cevap vermedin kral evet yada hayır diye ben hiç anlamıyorum yeni gireceğim işleri yaş 20
Yan Java'yı öğrendin ya güzelce. Diğerleri de Java gibi gelir. Kolayca halledersin.

Yan Java'yı öğrendin ya güzelce. Diğerleri de Java gibi gelir. Kolayca halledersin.
teşekkür ederim peki bu sene üni başlayağcaım yaş 20-21(eski bölümümü bırakacağım sevmediğim için) yazılıma başlamak için 20-21 yaş çok mu geç ? yani geçmi kaldım sizce yaş olarak

Python ve Java için hangi program gerekli Visual code dışında

Hayır kalmadın. Bizim üniversite de amcalar geliyor yazılım öğrenmeye.

Hayır kalmadın. Bizim üniversite de amcalar geliyor yazılım öğrenmeye.

Sağ ol dostum 4 sene üniversite hayatımda Java + C+ Python öğrenip aynı zamanda İngilizce+Almanca öğreneceğim umarım iş bulabilirim bunları öğrendikten sonra

teşekkür ederim benim soruya cevap vermedin kral evet yada hayır diye ben hiç anlamıyorum yeni gireceğim işleri yaş 20.
Hedefin öğrenmek değil o dilde bir proje hazırlayabilecek seviyeye gelmen lazım. Süreyi senin çalışman belirler. Bunları nerden bildiğimi sorarsan çok Can Değer izledim şu videoya bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…