En Fazla 1000TL Kulaklık Önerisi

Bütçe
1000TL
Kullanıcı deneyimi benim için çok önemliydi, deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. Ne kadardır kullanıyorsunuz kulaklığı? Kulaklığın uzun ömürlü olması önemli benim için.
Yaklaşık 15 aydır kullanmaktayım kulaklığı, batarya performansı beklediğimden fazla düştü açıkçası garantisi varken gönderebilirim şu an ama kulaklığa ihtiyacım var şu pandemi döneminde göndermek istemiyorum. Onun dışında hala sağlam kulaklık, memnunum yani. Mikrofon kalitesi de DC gibi ortamlarda arkadaşlarla sohbet etmek için makul seviyede, ne tam profesyonel ne de giriş seviyesi tam ortası.

Şunu da belirmeliyim ki benim kullandığım düz HS70 modeli, Pro modelinde ise mikrofon gibi bazı noktalarda iyileştirme yapılmış diye okumuştum internette.

Evinizde rahatlıkla müzik dinleyerek dolaşabilirsiniz, kablosuz gerçekten tam özgür hissettiriyor sizi. Fakat kalın duvarlar girerse araya ses gidip geliyor sürekli. 7.1 hiç kullanmadım ihtiyaç duymadığım için, o konuda hakkında bilgim yok maalesef.

Ayrıca iCUE adında bir programı var Corsair'in oradan şarj yüzdesini, donanımın yüzde olarak kullanımları, derecesi, hazır ekolayzer ya da kişisel ekolayzer ayarlarınızı yapabilirsiniz. Ekolayzer gerçekten ses açısından çok fark ettiriyor, kulaklığı alırsanız yapmayı unutmayın.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı