En fazla 1700 tl telefon önerisi

Hangi telefonu alsam


  • Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .

Galileo Galilei

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2014
Mesajlar
610
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Lg g2 alcaktım sonra Vatan'daki eleman vana GM Discovery Elite diye bir telefon gösterdi. Eve gidip araştırsığımda en güçlü 2. işlemciye sahip olduğunu öğrendim açıkçası hoşuma gitti. Şimdi size sorayım dedim, önerilerinizi nedenleriyle birlikte yazabilirseniz sevinirim.
 
Şimdi bilmeyen arkadaşlar için bir kez daha yazayım. Siz paraya kıyıp telefon alıyorsunuz. O telefondan belli beklentileriniz oluyor. Peki bu telefon beklentilerinizi karşılıyor mu? Beraber bakalım.
Eğer telefonu babanız, amcanız, dedeniz, halanız, teyzeniz ya da ne bileyim alt komşu Hatice Abla'nız aldıysa telefonu, sevecektir. Hiç sorunu yok diyecektir. Canavar gibi çalışıyor diyecektir. Veyahut telefonu alan insan telefondan anlamıyorsa, bir piksel nedir, ekran kalitesi nedir, arayüz nedir bilmiyorsa o da telefonu sevecektir. Telefonu iyi telefon yapan kaç ay veya yıl kullanıldığı veyahut şarjının ne kadar gittiği midir? Eğer öyleyse gidin 3310 alın. Şarjı bir ay, kendisi de 10 yıl rahat gidecektir.
Gelelim GM'ye. Ben telefon ekranından anlarım. Ego mu dersiniz ne dersiniz bilmem ama anlarım. GM'yi gördüm. Yarım saat de kullandım. Diyeceksiniz ki "Yarım saatte ne anladın, o kadar kısa sürede telefon mu anlaşılır". O kadar kısa sürede dahi ne olduğu anlaşılıyor evet. Öncelikle üstüne basa basa söylüyorum ekran!!! Ekran şu bildiğimiz ucuz çin malı telefonlar gibi. Renklerin tonları tuhaf. Ekran sönük. Kullanılan panelin kalitesi de düşük. İkinci konu dokunmatiği. Ne Nokia ne Samsung ne de LG gibi dokunmatiği var. Bazen algılamıyor. Hızlı hareketlerde yavaş kalıyor. Peki malzeme kalitesi? Emin olun Samsung'dan daha vasat.
Neden böyle burada kendimi yırtıyorum? Alacak arkadaş etmesin eylemesin bu telefonu almasın diye. Sorarım size bu kadar özellikleri yüksek bir telefon neden bu kadar ucuz? Bunun sebebi var mı? Türk malı mı bu? Bu kadar basit değil anlayacağınız.

Bu arada hiç bahsetmemişim. GM'nin servisi nasıldır? Bozulduğu zaman arkanızda duracak mı? Size güven verecek mi?

Fikir vermesi açısından.
 
O zaman önerileriniz nedir?

Nokia Lumia hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Yani uygulama bolluğu olsun, kalite olsun, imkanları olsun lumia buları sağlarmı?
 
S4 eski jenerasyon artık, attık. GMD attık, Note 3 devasa ben olsam atarım, Iphone'a gelince... Tercihe kalmış, onun da ekranı ufak. LG G2? Ben ısınamadım nedense o telefona ama güzel cihaz.
En iyisi teknoloji markette elinize almak bunları. Sonra karar verirsiniz zaten?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı