En fazla 2 bin TL'ye sesi, mikrofonu ve ANC'si iyi Bluetooth kulaklık önerisi

ItsJimmyMcGill

Decapat
Daha fazla  
Bluetooth kulaklık önerisi sesi ve mikrofonu iyi olsun ANC olan iyi bir kulaklık lazım bana. Maksimum 2000 liraya çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

QCY melobuds Pro aldım 5 gün önce fazlasıyla memnumum incelemelerine de bakabilirsiniz bu fiyat bandında en iyisi olduğunu düüşündüpüm için aldım.

Kulak içi kulaklık demeyi unutmuşum pardon.

QCY melobuds Pro aldım 5 gün önce fazlasıyla memnumum incelemelerine de bakabilirsiniz bu fiyat bandında en iyisi olduğunu düüşündüpüm için aldım.
Hala memnun musunuz? Önerir misiniz? Bende almayı düşünüyorum. Mikrofon kalitesi nasıl?

Bluetooth kulaklık önerisi sesi ve mikrofonu iyi olsun ANC olan iyi bir kulaklık lazım bana. Maksimum 2000 liraya çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Aldınız mı kulaklık? Aldıysanız ne aldınız?

Hala memnun musunuz? Önerir misiniz? Bende almayı düşünüyorum. Mikrofon kalitesi nasıl?

Aldınız mı kulaklık? Aldıysanız ne aldınız?

Aşırı detaylı bir kullanım yapmadım dershaneye giderken takıyordum telefon görüşmelerinde tek kulaklık takmama rağmen kimsede sorun olmadı herkes net duydu sesimi. LDAC açıkken bende cızırtı yapmıştı 1,2 kez bende kapattım özelliği belki tek seferlikti belki kronik. Detaycı değilim ve ben bir kusur görmedim kulaklıkta fiyatını hak ediyor.

Gürültü engelleme ve şeffaf modlarını fazlasıyla başarılı buldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı