En fazla 200 TL fan kontrolcü önerisi

onur erol duman

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
141
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Thermaltake view 51 kasa kullanıyorum. Kasamda toplamda 3 tane kasanın kendi fanı 6 tane Cooler Master sickleflow 3 tane sıvı soğutmanın fanıyla birlikte toplam 12 tane fan var kasanın kendi fanları kasanın kontrolcüsüne takılı ama diğer fanlar anakartın üstündeki sys fan girişlerine bağlı anakart üzerinde kötü bir görüntü oluyor kablolar ve arkaya fan kontrolcüsü almayı düşünüyorum maks 200 TL'lik önerilerinizi bekliyorum.
 
Merhaba arkadaşlar.

Thermaltake view 51 kasa kullanıyorum. Kasamda toplamda 3 tane kasanın kendi fanı 6 tane Cooler Master sickleflow 3 tane sıvı soğutmanın fanıyla birlikte toplam 12 tane fan var kasanın kendi fanları kasanın kontrolcüsüne takılı ama diğer fanlar anakartın üstündeki sys fan girişlerine bağlı anakart üzerinde kötü bir görüntü oluyor, kablolar arkaya fan kontrolcüsü almayı düşünüyorum, maks 200 TL'lik önerilerinizi bekliyorum.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun montajı nasıl olacak 9 tane fanın pwn kablolarını kontrolcüye sonra kontrolcüyüde anakarta bağlayacağım değil mi bir de molexlede bağlamam gerekiyor mu?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı