En fazla 330TL klavye önerisi

Utku Sezer

Hectopat
Merhaba, mekanik klavye almayı düşünüyorum ve almışken de kaliteli olmasını istiyorum haliyle. Forumda dolaşırken gördüklerime göre Trust GXT 890 Cada ve Gamepower Ogre öneriliyor bu fiyat için (çok ses çıkarmayan Switch'leri tercih ediyorum, Red Switch gibi). İkisi arasından hangisini önerirsiniz? Başka bir alternatifiniz varsa sebebi ile yazar mısınız?

Merhaba, mekanik klavye almayı düşünüyorum ve almışken de kaliteli olmasını istiyorum haliyle. Forumda dolaşırken gördüklerime göre Trust GXT 890 cada ve Gamepower ogre öneriliyor bu fiyat için (çok ses çıkarmayan Switch'leri tercih ediyorum, Red Switch gibi). İkisi arasından hangisini önerirsiniz? Başka bir alternatifiniz varsa sebebi ile yazar mısınız?

Rampage Hydra R6 Full Color Rgb Led Gaming Pro Red Switch Aluminy - n11.com
Ben bu klavyeyi öneriyorum.

Şu an Logitech G213 kullanıyorum. Mekanik bir klavye değil ama performans konusunda beklentilerinden fazlasını verecektir. Artı olarak sürücülerinin kullanımı çok basit. Discord, CS:GO, assetto Corsa ile organize olarak çalışabiliryor. Başka bir artısı sese göre RGB ışıklarını yönetebiliyor. Ses konusunu açmam gerekirse şu şekilde açıklayabilirim, ses ne kadar yüksekse o kadar klavyede ışıklar aşağıdan yukarıya hızla yanıp sönebiliyor.:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı