En fazla 4 bin TL bütçeyeSteelSeries, Razer, HyperX, Rampage gibi markalardan kulaklık önerisi

mehmetff21

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba en fazla 4 bin TL bütçe müzik ve bass kalitesi iyi son sesi yüksek 7.1 özelliği olan ve sağlam olan kafa üstü kulaklık arıyorum şu an modelini hatırlamadığım bir Rampage marka bir kulaklık kullanıyorum HyperX Cloud 3 indirimde şu an MediaMarkt'a denemeye gittiğimde ses kartı olmadığı için mi bilmem ses seviyesi berbat geldi, üzülerek bunu belirtmek istiyorum. G PRO 2 tatmin edici seviyede bass ve son sese sahipti. Bu butcelerde onerebileceğiniz kulaklık varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cloud 3'ün ses seviyesinin az gelmesi evet ses kartı olmamasından dolayı olabilir içindeki ses kartını takıp denedın mı ,? muhtemelen test edilen kasa alc887 gibi birşey kullanıyordur.

Ses kartı ile deneme imkanım olmadı jac girişi ile deneyebildim kendimi şanslı sayıyorum malum artık çoğu ürünün testerı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…