Sizin toplama tecrübeniz yok ise ve çocugunuzunda bilgisayar tecrübesi yoksa ben AMD ekran kartlarıyla uğraşmasını istemedim. Şöyle bir sistem öneriyorum uzun yıllar rahat eder. 2K monitor yakışır yanına.
NOVA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Daha düşük olarak.
BELA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
2K monitor ile bunlar bile fazlasıyla işini görür çocugunuzun 50 klara çıkmalık bir durum oldugunu düşünmüyorum.
Bu sistemi almayıp tek tek toplama yolunada gitseniz AMD ekran kartlarından uzak durun naçizane önerimdir.