En fazla 6000-7000 TL ekran kartı önerisi

Dostum şuan alınacak bir zaman değil, o fiyata yeni alacağın kartlar sana aman aman istediğin performansı sağlamaz(Fiyatlar normal olsa harika kartlar eder 700 dolara). Bence 1 yıl sabretmelisin. 1050ti'ı değiştirecek olsam en azından 3060 ile değiştirmek isterdim. Onu da bu zamanlarda indirim kovalayarak yurtdışından belki alabilirsin. Darboğaza çok takılma, işlemci fiyatları ekran kartına göre nispeten ucuz, atıyorum aldıktan 6 ay sonra onu da değiştirirsin.
Dolar olmuş 10TL, yakın zamanda 11-12 TL leri görme ihtimali çok fazla. Beklemek sadece fiyatı yükseltir şu saatten sonra.

Dolar olmuş 10TL, yakın zamanda 11-12 TL leri görme ihtimali çok fazla. Beklemek sadece fiyatı yükseltir şu saatten sonra.
Zaten elinde eğer Türk lirası ile beklersen tabiki paran erir. Ben kendi ekran kartımı alacağım zaman 8000 liramın hepsiyle dolar alıp, ekran kartı alırken bozdurdum. Aman aman bir kar etmedim, ama içim rahat bir şekilde 6 ay bekleyebildim.

Dostum şu an alınacak bir zaman değil, o fiyata yeni alacağın kartlar sana aman aman istediğin performansı sağlamaz(fiyatlar normal olsa harika kartlar eder 700 dolara). Bence 1 yıl sabretmelisin. 1050 Ti'ı değiştirecek olsam en azından 3060 ile değiştirmek isterdim. Onu da bu zamanlarda indirim kovalayarak yurt dışından belki alabilirsin. Darboğaza çok takılma, işlemci fiyatları ekran kartına göre nispeten ucuz, atıyorum aldıktan 6 ay sonra onu da değiştirirsin.

Bende biliyorum alınacak zaman olmadığını ama 1 sene sonra azalmaz artar diye korkuyorum.
Zaten elinde eğer Türk lirası ile beklersen tabiki paran erir. Ben kendi ekran kartımı alacağım zaman 8000 liramın hepsiyle dolar alıp, ekran kartı alırken bozdurdum. Aman aman bir kar etmedim, ama içim rahat bir şekilde 6 ay bekleyebildim.
Yaklaşık bendede 100 dolar var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı