En güçlü anime karakteri

Kardeşim galiba ne Naruto ne de Tiering System hakkında bir şey bilmiyorsun. Neyse zaten bunun hakkında bir konu yazacağım ama şimdi sana hataların:
1- Naruto'nun genjutsusu yok.
2- Olsa bile Saitama'da chakra olmadığı için genjutsu işe yaramaz.
3- Saitama her türlü Naruto'dan ve Naruto evreninden güçlü (şu anlık)
Lütfen tier ile ilgili ufak bir araştırma yap ama tierlere bakmak için VSB (Vs Battles Wiki)den bakma.

16 yaşındaki Boruto alabilir diye düşünüyorum ve Otsutsuki Shibai katkat daha güçlü Saitama'dan.

Xeno Goku

Biraz araştırırsanız akuto sai, amura, mercurius, featherine, anos, ryougi shiki ve hajun gibi karakterlerden daha güçlü olduğunu görebilirsiniz belki farklı sitelerde farklı tierlerde olabilir ama normalde infinite olarak geçiyor mesela hajun 1-a Rimuru 2-b Saitama 4-a ancak Xeno Goku hepsinden güçlü olarak geçiyor tier listlerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videdoda ne kadar güçlü olduğunu izleyebilir veya araştırabilirsiniz belki daha güçlü anime karakterleride vardır veya ortaya çıkacaktır ama benim bildiğim ve araştırdığım Xeno Goku en güçlü.

Xeno Goku

Biraz araştırırsanız akuto sai, amura, mercurius, featherine, anos, ryougi shiki ve hajun gibi karakterlerden daha güçlü olduğunu görebilirsiniz belki farklı sitelerde farklı tierlerde olabilir ama normalde infinite olarak geçiyor mesela hajun 1-a Rimuru 2-b Saitama 4-a ancak Xeno Goku hepsinden güçlü olarak geçiyor tier listlerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videdoda ne kadar güçlü olduğunu izleyebilir veya araştırabilirsiniz belki daha güçlü anime karakterleride vardır veya ortaya çıkacaktır ama benim bildiğim ve araştırdığım Xeno Goku en güçlü.

Xeno Goku infinite değil + Goku'nun alternatif versiyonu gibi bişey canon bile değil.

Saitamanın olayı kendi evreninde geçerli+sadece fiziksel güç.

Hangi chapter olduğunu unuttum mangada diyordu evreni resetliyo falan ki bu feat bile üstünbi feat baya ve tüm gücü de olmayabilir.
Saitama alıyo kanka naruto + borutoyu , 3-c tiere sahip adam ve sınırsız potansiyeli var yani saitamaya tam olarak bi tier vermek saçma olur çünkü sonsuz potansiyelde bi char bir gün 3-c olur diğer gün 1-a olur belli olmaz sonsuz potansiyeli olduğunu baz alırsak saitama tekliyo , shibaiye gelecek olursak bi feati yok.

16 yaşındaki Boruto alabilir diye düşünüyorum ve Otsutsuki Shibai katkat daha güçlü Saitama'dan.
Ya olm bu nasıl bir zihniyet , saitama ile borutoyu nasıl kıyaslayabilirsin dostum , daha planet level bi feati bile yok , saitama sadece bi hapşuruğu ile bi gezegen yok ediyor , vslere biraz objektif bakalım lütfen.

Daha mangada kendi animesinin ve mangasının karakteri olan Monster garouya bile tek atamamışken, şeytal kral anime karakterlerine mi tek atacak. Hahaha güldürme beni.

( 2 yıl sonradan cevap veriyorum)
Garou mangada Tanrı tarafından güç verildiği için tek yumrukta yenilmiyor ama sonuç olarak Saitama rahat alıyor
Yani kainatın yaratıcısı bile Saitama'yı yenemiyor.
Herhangi bir animede Tanrı'yı yenebilecek karakter olduğunu sanmıyorum.
Varsa da aşırı overpower saçma karakterler olur.

Biraz baktım ama sanırsam kimse Requiem açmış Giorno Giovanna yazmamış. Kendisine karşı yapılan hamleleri sıfırlama yeteneği olan birisi. O kadar kudretli bir güç ki sıfırlama olayı gerçekleşirken kendisinin haberi yok. Ayrıca normal standının yaşam verme gücünün daha da gelişmiş bir hali var ki koca bir sütunu akreplere çevirebiliyor. Zamanı silme (Zaman silindiğinde bizzat kader değiştirebilir.) gibi güçlü bir gücü bile yenmiştir. Bu şekilde isterseniz ışıktan daha hızlı olun, atacağınız bir yumruk sıfırlanacaktır ve siz şaşıp kalmış şeklide Gold Experience Requiem'den ışık hızına yakın 30-40 yumruk yiyeceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı