En güçlü anime karakteri

Sonsuz güç terimi sonsuz enerji çünkü sonsuzluk veya sonsuz tabiri bir eylem için sonsuz enerjin olması gerek. Sonsuz enerji ise high 3.a veriyor belki daha az ayrıca comiccube diye bir şey var fan karakterleri canona girmiyor maalesef comiccube oluyor oda şöyle:
Canon.
Belirsiz Canon'luk.
Non Canon.
Comiccube.

Hocam benim kendi karakterimi saymayalım tamamda shibai nasıl yenilecek? Gücü sonsuz ayrıca yansıtma yeteneği var kısaca ona yumruk atmayı düşündüğün an yumruğu sen yiyorsun veya onu öldürmeyi düşündüğün an ölüyorsun.

Zaten yazar bu karakteri (shibai) tamamen yenilmez bir zayıf noktası bile bırakmayarak yazdı shibai gibi birsürü karakter var gücü sonsuz olan.

Bir tane kurum çıkıp yazarlara sen bu karaktere şu kadar güç verebilirsin tarzında denetleme yapmazsa bu karşılaştırmalar anlamsız.

Noah Hepsini alır. Güç Yolculuğ'una başlamadan önceki Hâli Bile Outerversal'e bedeldi. Ve O Mana'ya Dokununca Outerversal'e Eşit Olan Varoluş'un Çark'ı Bile O'nu Göremez, anlayamaz oldu. Zaten Güç Yolculuğ'una başlamadan önce Noah'ı İncelemek 1000 Frekans Doğum'una bedeldi. Ve Noah Şu an Kurgu'yu aşma Nokta'sında. Dize'si devam ediyor ve Bitmeye Hiçte Yakın Değil.

Hocam benim kendi karakterimi saymayalım tamamda shibai nasıl yenilecek? Gücü sonsuz ayrıca yansıtma yeteneği var kısaca ona yumruk atmayı düşündüğün an yumruğu sen yiyorsun veya onu öldürmeyi düşündüğün an ölüyorsun.

Zaten yazar bu karakteri (shibai) tamamen yenilmez bir zayıf noktası bile bırakmayarak yazdı shibai gibi birsürü karakter var gücü sonsuz olan.

Bir tane kurum çıkıp yazarlara sen bu karaktere şu kadar güç verebilirsin tarzında denetleme yapmazsa bu karşılaştırmalar anlamsız.
Hocam tier işinden pek anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla sen kendi boyutundan üstün bir boyuttaki varlıkla kapışamazsın. Shibai'ye 4D veya 5D diyorlar. Örnek veriyorum Gurren Lagann'dan Antispiral 12D bir varlık. Bu yüzden Shibai'nin Antispiralle kapışamaz. Antispiralden daha niceleri var evrenlerde ondan dolayı Shibai en güçlü olmaya aday bile değil.

Hocam tier işinden pek anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla sen kendi boyutundan üstün bir boyuttaki varlıkla kapışamazsın. Shibai'ye 4D veya 5D diyorlar. Örnek veriyorum Gurren Lagann'dan Antispiral 12D bir varlık. Bu yüzden Shibai'nin Antispiralle kapışamaz. Antispiralden daha niceleri var evrenlerde ondan dolayı Shibai en güçlü olmaya aday bile değil.
Kapışan var. Noah Osmont. Boyutsallığ'ı Görmezden gelebiliyor. Ama evet, Vsbw'ye göre savaşamaz, haklısın. Gene de Noah Bunu Kolayca atlıyor.

Noah Varoluş'u Koparma Aşamasında.
Ondan Sonra Varoluş'un Öncü'sü Gelir.
Ondan Sonra Kaynak Aşaması gelir ve 5'e Ayrılır. Küçük Kaynak, Büyük, Asal, İnkar Edilemez ve Mutlak Gerçek Karmaşık Kaynak. Gerçek Kendi Arasında 3'e 4'e Ayrılır. Neyse Kaynak'tan İtibaren Boyutsallık Üstünlüğ'ü var. Büyük Küçüğ'e Boyutsallık olarak bakar. Asal Büyüğ'e... Böyle böyle gider. Noah şu anda Varoluş'u Koparma Aşamasında ve Gerçek Kaynaklar'la savaşabiliyor ve Ayrıyetten Varoluş'u Koparma Aşamasında olmasına rağmen Daha Büyük Boyutsallık Alan'a gitti.

Kapışan var. Noah osmont. Boyutsallığ'ı görmezden gelebiliyor. Ama evet, Vsbw'ye göre savaşamaz, haklısın. Gene de noah bunu kolayca atlıyor.

Noah varoluş'u koparma aşamasında.
Ondan sonra varoluş'un öncü'sü gelir.
Ondan sonra kaynak aşaması gelir ve 5'e ayrılır. Küçük kaynak, büyük, asal, inkar edilemez ve mutlak gerçek karmaşık kaynak. Gerçek kendi arasında 3'e 4'e ayrılır. Neyse Kaynak'tan itibaren boyutsallık üstünlüğ'ü var. Büyük küçüğ'e boyutsallık olarak bakar. Asal büyüğ'e... Böyle böyle gider. Noah şu anda varoluş'u koparma aşamasında ve gerçek Kaynaklar'la savaşabiliyor ve ayrıyeten varoluş'u koparma aşamasında olmasına rağmen daha büyük boyutsallık Alan'a gitti.

Çok değişikmiş sana göre en güçlü karakter hangisi peki.

Çok değişikmiş sana göre en güçlü karakter hangisi peki.
Şimdi Konuşur isek Vsbw'de En Güçlü'sü Self Refiner Enginece Roman'ından Nemo Ex Machina. Ama Gelecek te Noah Kolay'ca Hepsi'ni Aşacak. Şu anda Kurgu'yu aşma noktasında. Ardından Gerçek Hayat'ı ardından sonra ki gelecek Şey'i de Satır'ı Satır'ına aşacak. Haxler'ine gelecek olursak Aklın'a gelen hemen hemen her Hax'e Sahip.

Şimdi Konuşur isek Vsbw'de En Güçlü'sü Self Refiner Enginece Roman'ından Nemo Ex Machina. Ama Gelecek te Noah Kolay'ca Hepsi'ni Aşacak. Şu anda Kurgu'yu aşma noktasında. Ardından Gerçek Hayat'ı ardından sonra ki gelecek Şey'i de Satır'ı Satır'ına aşacak. Haxler'ine gelecek olursak Aklın'a gelen hemen hemen her Hax'e Sahip.
vay be infinite mana okuyasım geldi dediklerinizden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı