3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 14 Kasım 2020 #11 Anunswin dedi: Eyo bu track değil site moruq lazımsa dursun. Konuşma yer değiştirmeden ağzınla burnun. Bu vadisi kurdun Technopat benim yeerim. Saf temiz bir site gibi sokaktaki değerim. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde devam edicektim fakat günde 1 porsiyon ceza almadan duramıyorum.
Anunswin dedi: Eyo bu track değil site moruq lazımsa dursun. Konuşma yer değiştirmeden ağzınla burnun. Bu vadisi kurdun Technopat benim yeerim. Saf temiz bir site gibi sokaktaki değerim. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde devam edicektim fakat günde 1 porsiyon ceza almadan duramıyorum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Kasım 2020 #12 Parayı havuzda bekletme sistemi olan Oyuncu Market programını kullanabilrsin. Hiç bir şekilde dolandırılma ihtimalin yok.
Parayı havuzda bekletme sistemi olan Oyuncu Market programını kullanabilrsin. Hiç bir şekilde dolandırılma ihtimalin yok.