En Güzel YouTube Stüdyoları: Technopat için Fikirleriniz!

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.394
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Beğendiğiniz, görsel olarak çok hoşunuza giden, bakmaya doyamadığınız en güzel YouTube stüdyolarını bizimle paylaşın. Sadece YouTube olmak zorunda değil, televizyon, Twitch, Instagram vb. örnekleri de olabilir.

Technopat için bir süredir yeni stüdyolar tasarlanıyor, ekip olarak ihtiyaçlarımızı ve yapabileceklerimizi konuşuyoruz. Ben bu kısmı şimdilik işin sürprizi bozulmasın diye paylaşmıyorum 😄

Bu esnada sizin paylaştığınız stüdyolara, kanallara, yayıncılara, örneklere bakarken belki atladığımız önemli bir detay göreceğiz, belki ilham verecek. Herkesi takip ediyoruz sanılsa da zaman dar, her kanalı görmedik, bilmiyoruz. Hatta en ünlülerden bile atladıklarımız vardır.

Belki zaten elimizdeki mevcut taslaklarda yazılmış, çizilmiş şeylerin aynısını göreceğiz. Birden fazla stüdyo olacak ve bu işin belli ışık ve modern ofis gereksinimleri gibi kuralları da olduğu için mutlaka birilerine benzeyecektir zaten, biz özgün olmasına çalışacağız ama özetle benzerlikler çok da sorun değil.

Hangi durum olursa olsun, çorbada tuzum olsun diyorsanız buyrun, beğendiklerinizi paylaşın. Hatta Technopat'ın video çektiği yerlerde şunlar olsa, bunlar olsa diye bize yazın.
 
Ben şimdiki stüdyonuzu çok seviyorum, bakmaya doyamıyorum. Bence şimdiki gayet güzel ama değiştirmek sizin kararınız. Yeni stüdyoyu merakla bekliyorum.
 
Ben şimdiki stüdyonuzu çok seviyorum, bakmaya doyamıyorum. Bence şimdiki gayet güzel ama değiştirmek sizin kararınız. Yeni stüdyoyu merakla bekliyorum.

Ali hocam daha fazla çekim alanı olacak dedi. Bazen şu anki çekim alanı da kullanılacaktır diye düşünüyorum ben.
 
1643131590106.png

Adam Adama kanalının stüdyosu çok güzel.
 

Geri
Yukarı