ahmetyasinayd Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Öncelikle selamlar, yeni sistem almayı düşünüyorum fiyatlar çok yükseldi maalesef. 13-14 bin lira bütçe ile güvenilir yerden monitör ile sistem arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Öncelikle selamlar, yeni sistem almayı düşünüyorum fiyatlar çok yükseldi maalesef. 13-14 bin lira bütçe ile güvenilir yerden monitör ile sistem arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
B BerkeKyn Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 147 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #2 Ürünleri tek bir yerden almak zorundamısı eğer değilsen Ne Nerede En Ucuz Akakçe'de sitesinden parçanın modelini oraya yazarak piyasanın en ucuzunu bulabilirsin. Ve ayrıca parça önerileri için Sistem Tavsiyeleri – Mart 2021 - Technopat buradaki sistemler iyi.
Ürünleri tek bir yerden almak zorundamısı eğer değilsen Ne Nerede En Ucuz Akakçe'de sitesinden parçanın modelini oraya yazarak piyasanın en ucuzunu bulabilirsin. Ve ayrıca parça önerileri için Sistem Tavsiyeleri – Mart 2021 - Technopat buradaki sistemler iyi.