En iyi AC oyunu nedir?

Fikrine saygı duyarım yanlış anlama ama, başka oyun oynamamış olabilir misin? Odyssey'i On'a katlayıp dörde bölebilecek oyunlar var çünkü piyasada.

Hocam baska o tarz oyun onerisi varsa alabilirim.

AC2, Brotherhood ve Revelations alacağım fakat Black Flag ilgimi ceker mi bilmiyorum ve Black Flag'in AC3 ile bir alakasi var mi hazir bu indirim varken faydalansam mi?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar AC Unity oynadım ve çok zevkliydi hissi falan hikayesi ama şu an Odyssey oynuyorum çok farklı Assassin's's Creed oyunu gibi değil. Unity'den çok zevk aldım benzer zevki alabileceğim AC serisinden oyun varsa söylerseniz sevinirim.

Ben Valhalla'ya ayrı bir sevgi duyuyorum ya. Bana göre Unity'den sonra en iyisi.
 
Ben AC serisini düzenli oynamadım. Hatta herkesin bayıldığı ''Ezio Üçlemesi'' ni bile zamanında hep yarıda bıraktım. AC serisi bence kendi hikayesinin haricinde sunduğu tarihsel dönem ve ambiyans için tercih edilmesi gereken bir oyun çünkü oynarken detayların içerisinde kayboluveriyorsunuz... Bu noktada benim listemde yer alanlar:

Black Flag (Çok iyi bir geç 17. yy - erken 18. yy korsanlık dönemi oyunu)
Odyssey (Antik Yunan'ın bütün o hengamesini aktarmış Peloponnessos Savaşları ile)
Assassin's Creed (Bu da serinin ilk oyunu olması açısından çok özel bir yere sahip bende... Tüm o tarihsel devri, Kudüs'ü ve Haçlı Seferleri dönemini çok iyi yansıtmıştı)
Valhalla (Evet beklenen etkiyi yapamadı ancak Nors kültürü içerisinde kaybolmak için en iyi oyunlardan)


Tüm bunların haricinde elbette Osmanlı İstanbul'unda geçmesi açısından Revelations'ı yukarıda eleştirmiş olmama rağmen öneririm.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı