En iyi aidatsız kredi kartı hangisi?

Selam arkadaşlar, aidatsız kredi kartı çıkaracağım en iyi kredi kartı hangisi kampanyası, taksit imkanı vs olarak ?
Enpara aidat almıyor ama kampanya olarak da kıt. Taksit olan sektörlerde 2 bin lira altı taksit yapıyor 3 defa. 6 bin liraya kadar da yapabiliyorsun ama 3 taksit hakkını da kullanabiliyorsun. Akbank hiç kullanmadaysan ilk yıl ücretsiz ve her 1000 TL ve üstü alışverişe 200 chip para. Chip para 1000 TL'ye kadar. Yani 5 alışveriş yapman gerekiyor.
 
World Eko en iyi aidatsız karttır. İnternet alışverişleriniz yoğunluktaysa Bonus Flexi kartta iyi bir tercih olacaktır. Güzel harcama yapıyorsanız aidatlı Bonus alabilirsiniz aidat konusunda yüksek ihtimal üzmezler.
 
World Eko en iyi aidatsız karttır. İnternet alışverişleriniz yoğunluktaysa Bonus Flex'i kartta iyi bir tercih olacaktır. Güzel harcama yapıyorsanız aidatlı Bonus alabilirsiniz aidat konusunda yüksek ihtimal üzmezler.

Hocam siz anlıyorsunuz banka işlerinden dediğiniz çıkaracağım ben bunu hem internette hem de normal hayatta kullanacağım en iyisi hangisi sizce?
 
@Rec3p World Eko ek taksit kampanyaları hariç hepsine katılabiliyor. Kampanyalara katılım ücretsiz oluyor. Ek taksit konusunda örnek verirsek mesela 3+3 taksit varsa sadece 3 taksit yapıyor. İnternet alışverişlerinde çoğunlukla ek taksit olmuyor fakat fiziki mağazalarda bu tür kampanyalar çokça oluyor.
Bonus Flexi kartta kampanyalara ücretli olarak katılabiliyorsunuz. İnternet alışverişlerinizde sanal kart ile ücretsiz katılabiliyorsunuz. Taksit gibi bir ihtiyacınız olduğunda 10-15 TL gibi bir ücret ödeyerek işleminizi halledebilirsiniz.
Fazla avantaj istiyorsanız iki kartı da çıkarabilirsiniz. Kullanacağınız yerde hangisi en avantajlı olursa onu kullanırsınız. Birde çökme gibi durumlar yaşanabiliyor bu durumlarda diğer bankada çökmezse onu kullanmaya devam edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı