BaserisX Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #1 Merhaba. Always On Display uygulaması arıyorum. Bildiğiniz sıkıntı yapmayan güzel bir şekilde çalışan uygulama var mı?
Merhaba. Always On Display uygulaması arıyorum. Bildiğiniz sıkıntı yapmayan güzel bir şekilde çalışan uygulama var mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #2 Kullandığın telefonun ekranı IPS ekran ise bu gibi uygulamaların boştaki şarj tüketimi biraz fazla olacaktır, AOD kullanmadığın durumlara göre. Bir tane uygulama indirip dene istersen.
Kullandığın telefonun ekranı IPS ekran ise bu gibi uygulamaların boştaki şarj tüketimi biraz fazla olacaktır, AOD kullanmadığın durumlara göre. Bir tane uygulama indirip dene istersen.
BaserisX Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2017 #3 J7 Core telefonum. Denedim ama pek beğenmedim. Önereceğiniz var mıdır?
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 17 Kasım 2017 #4 [NO ROOT][AOD][BETA] Always On Display for any samsung device running on Android 7.0 Bunu deneyebilirsiniz. Şayet çalışırsa.
[NO ROOT][AOD][BETA] Always On Display for any samsung device running on Android 7.0 Bunu deneyebilirsiniz. Şayet çalışırsa.