En iyi anime hangisi?

Bu soruyu bir türlü anlayabilmiş değilim her animeyi aynı kefeye koyup aralarında en iyisi bu diyemezsin.İzlediğim tüm animeleri düşündüğümde hepsi birbirinden tamamen farklı eserler.Konosuba mı Evangelion mu sorusuna cevap verebilir misin ? Hayır çünkü iki animenin de birbirleriyle alakası yok ikisi de tamamen farklı bir tecrübe sunuyor.Sorduğun sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum en iyi sci-fi animesi veya en iyi komedi animesi hangisi diye sorman daha mantıklı olurdu.
 
Arkadaşların dediği gibi en iyi anime diye bir şey yoktur herkesin kendi tercihine göre en iyi anime kendisinin beğendi animedir. İlk animem arkadaşımın önerisi üzerine Sword Art Online'dı ilk 3 sezonunu izledim gayet güzel geçiyordu sonra animeyi bıraktım uzun süre sonra tekrardan başladım ve yarım kaldığım yerden devam etmek istemeyip başka animelere başladım. High School Dxd , Toubun no hanayome, Tonikaku kawaii, Rent A GirlFriend, Absolute Duo kısacası anime izlemek çok zevkli daha yolun yarısı.
 
Hepsi aynı çizgi film işte.
İşi gücü olmayan Allah aşkına şu "Anime/Manga" bölümünden çıksın. Çizgi film olduğunu biz de biliyoruz, sinir etmeye falan çalışıyorsanız buradakilerin öyle sinir olacağını pek düşünmüyorum.

Benim de şu ana kadar izlediklerim arasından en çok hoşuma gideni Naruto.
 

Geri
Yukarı