Teşekkürler deneyeceğim ücretli sürümü ile arasında çok fark varmıEn iyisi yok alanına göre iyiler var, Kaspersky Free sürümünü kullanabilirsin.
Teşekkürler deneyeceğim ücretli sürümü ile arasında çok fark var mı?
En iyisi diye bir şey yok. Kaspersky tavsiyemdir.Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın genel güvenliği için ve arada internetten oyun indiriyorum indirdiğim oyun dosyalarını taratmak için bana en iyi antivirüs programı lazım. Sizce en iyisi hangisidir?
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın genel güvenliği için ve arada internetten oyun indiriyorum indirdiğim oyun dosyalarını taratmak için bana en iyi antivirüs programı lazım. Sizce en iyisi hangisidir?
Defender uçan kuşu içeriye alıyor. Kaç kere temiz kuruluma çektim onun yüzündenİhtiyacın ne olduğuna, o bilgisayarda ne kadar güvenlik gerektiğine göre cevap değişir.
Genel cevaplar Karspersky yönünde olacak.
Benim cevabım defender yeterli şeklinde.
Ücretsiz:Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın genel güvenliği için ve arada internetten oyun indiriyorum indirdiğim oyun dosyalarını taratmak için bana en iyi antivirüs programı lazım. Sizce en iyisi hangisidir?
Defender iyi bir AV uygulaması değil, hem bypass edilmesi çok kolay, hem bug'lar var hem de reaktif koruması çok kötü.İhtiyacın ne olduğuna, o bilgisayarda ne kadar güvenlik gerektiğine göre cevap değişir.
Genel cevaplar Karspersky yönünde olacak.
Benim cevabım defender yeterli şeklinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.