En iyi antivirüs programı nedir?

Kaspersky veya Avira kullanabilirsiniz. Ben 2'sini de kullandım ve gayet memun kaldım. Aslında çok popüler çoğu antivirüs olur (Avast hariç).
Avast gayet kullanışlı bir antivirüs. Ara sıra yanlış algılayabiliyor ancak yine de kullanışlı özellikleri var. Avast'ı kötülemenizin sebebi nedir?
 
Kaspersky öneririm ama en iyisi antivirüs programı kullanmamak şahsımca. Güvenli şekilde kullanıyorsanız bilgisayarınızı, çok da gerek yok.
Bence antivirüssüz bilgisayar kullanılmamalı. Antivirüs varken kafan rahat. Virüs mü gördün tak diye siliyorsun. Windows Güvenlik Duvarı ile bilgisayar falan korunmaz.
 
Avast gayet kullanışlı bir antivirüs. Ara sıra yanlış algılayabiliyor ancak yine de kullanışlı özellikleri var. Avast'ı kötülemenizin sebebi nedir?

Avast geçmişinizi okuyor.
Burdan olaylara bakabilirsiniz.
 
Anti virüsün ücretsizi ile ücretlisi arasında öncelikle dağlar kadar fark var. O yüzden ilk söylenecek söz en iyi antivürüs, real time protection yapabilen ücretli antivirüstür. Fiyat performans olarak bana göre en iyisi de benim sürekli kullandığım Norton. Bunun dışında ne kadar hızlı tepki verip ne kadar iyi real protection yaptığına göre iyi kötü ayrımı olabilir. Ama benim deneyimimle Norton zararlı potansiyeline sahip bir çok web sitesini, güvenilmez kaynaklardan gelen ve giden web trafik denetimi, tarayıcı koruması gibi özellikleriyle oldukça iş görüyor. Ek olarak malware, adware, junkware gibi yazılımlardan da korunmak için düzenli aralıklarla malwarebytes yükleyip bilgisayarını taratabilirsin. Çünkü norton her ne kadar yapma etme desede bazen o siteye giriyor ya da o exe yi çalıştırıyor insan... :D
 
BitDefender tarafından yerimi alayım şöyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı