yklc Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Bütçe sınırsız. Yurt dışından Almanya'dan alacağım o yüzden ürünün Türkiye'ye gelip gelmemesi önemli değil. Şu an araştırmalarım sonucunda Skypad ve Wraith iyi olarak duydum. Sizlerin düşünceleri nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
Bütçe sınırsız. Yurt dışından Almanya'dan alacağım o yüzden ürünün Türkiye'ye gelip gelmemesi önemli değil. Şu an araştırmalarım sonucunda Skypad ve Wraith iyi olarak duydum. Sizlerin düşünceleri nelerdir?
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Şu video seçiminiz için yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu video seçiminiz için yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yklc Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 Lisser dedi: Şu video seçiminiz için yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani videoda tam olarak en iyisi bu gibi bir şey söylemiyor o yüzden hala tam karar veremedim Wraith ve skypad3.0 arasindayım.
Lisser dedi: Şu video seçiminiz için yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yani videoda tam olarak en iyisi bu gibi bir şey söylemiyor o yüzden hala tam karar veremedim Wraith ve skypad3.0 arasindayım.