KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.466 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2016 #1 Arkadaşlar Süperonlineden bıktım. Gerek hızı gerek Ping'i gerek de müşterileriyle ilgisizliklerinden. Yeni tarife arıyorum ama aklımda hiçbir düşünce yok. Uydunet'i çok övüyorlar ama bir yardım ederseniz çok iyi olur.
Arkadaşlar Süperonlineden bıktım. Gerek hızı gerek Ping'i gerek de müşterileriyle ilgisizliklerinden. Yeni tarife arıyorum ama aklımda hiçbir düşünce yok. Uydunet'i çok övüyorlar ama bir yardım ederseniz çok iyi olur.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 5 Kasım 2016 #2 Aslında en iyi, en uygun, en esnek, en demokratik devlet modelini nasıl inşa ederiz şeklinde sorsanız daha iyi olurdu. Ben bir süre Uydunet kullanmıştım tavsiye ederim.
Aslında en iyi, en uygun, en esnek, en demokratik devlet modelini nasıl inşa ederiz şeklinde sorsanız daha iyi olurdu. Ben bir süre Uydunet kullanmıştım tavsiye ederim.
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.011 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2016 #3 Uydunet her yerde bulunmuyor. Dikkat edin bu konuda.