Kesinlikle katılmıyorum. Acaba rampagenin hangi ürününü kullandınız ve beğenmediniz? Bu arada rampage'in bilgisayar donanımlarını ben de önermiyorum sıvı sogutucu gibi ama kulaklık ve mouse'nu kullanan birisi olarak bence fiyatına göre çoğu markadan iyi. Sadece eksisi olan kısım donanım yazılımları yetersiz. Rampage pulsar ve flare ürünlerini kullanıyorum özellikle kulaklıktan cok memnmum. Yıllarca steel series ve Logitech kullanan birisi olarak bu deniyimlerimi yazıyorum.Rampage'den uzak durun. CK350'de yanlış hatırlamıyorsan OUTEMU switch vardı. O paraya dahi iyileri alınabilir.
Rampage alma diyenler sebebini yazmadan yada ürünü hayatında hiç bir kez bile kullanmadan sadece almayın yazıyolar. Ben de corsair, steel series yada asus kulanmak isterdim ama rampagein özelliklerinde ki bu klavyeler en az 1200-1300 tl den başlıyor. Bi klavyeye bu kadar para vermek Türkiye de malesef cok mümkün değil.600 TL bir bütçem var en fazla olarak.
En iyi fiyat performans RGB mekanik ya da optik mekanik bir klavye almayı düşünüyorum.
Şu an en çok beğendiğim Rampage Ultimate KB R96 var.
Ve Cooler Master CK350 var ama Rampage daha iyi geldi. Sizce alınır mı? Biraz baktım kimse Rampage'i övmüyor herkes almayın diyor. Siz ne diyorsunuz?
Red Switch ya da optik Switch olsun.
Kesinlikle katılıyorum 2 yıldır rampage klavye mouse ve kulaklık kullanıyorum memnunum ama şimdi ihtiyaçlarımı karşılamamaya başladı mekanik olmaması vs vs.Kesinlikle katılmıyorum. Acaba rampagenin hangi ürününü kullandınız ve beğenmediniz? Bu arada rampage'in bilgisayar donanımlarını ben de önermiyorum sıvı sogutucu gibi ama kulaklık ve mouse'nu kullanan birisi olarak bence fiyatına göre çoğu markadan iyi. Sadece eksisi olan kısım donanım yazılımları yetersiz. Rampage pulsar ve flare ürünlerini kullanıyorum özellikle kulaklıktan cok memnmum. Yıllarca steel series ve Logitech kullanan birisi olarak bu deniyimlerimi yazıyorum.
Rampage alma diyenler sebebini yazmadan yada ürünü hayatında hiç bir kez bile kullanmadan sadece almayın yazıyolar. Ben de corsair, steel series yada asus kulanmak isterdim ama rampagein özelliklerinde ki bu klavyeler en az 1200-1300 tl den başlıyor. Bi klavyeye bu kadar para vermek Türkiye de malesef cok mümkün değil.
Rampage'den uzak durun. CK350'de yanlış hatırlamıyorsan outemu Switch vardı. O paraya dahi iyileri alınabilir.
Rampage ürünleri kullandım. Kesinlikle rahatsızlar. Şu an Cooler Master masterkey Lite modelinden yazıyorum bu mesajı. Membrane olmasına rağmen Rampage'dan daha kaliteli ve daha güzel. Önerdiğim modeller:
Asus Cerberus RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Cerberus RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Bütçenizi aşan fakat almanız durumunda uzunca bir süre kullanabileceğiniz şu model de var:Cooler Master CK350 RGB CK-350-KKOR1-TU Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Cooler Master CK350 RGB CK-350-KKOR1-TU Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
ASUS ROG Strix Scope TKL Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG Strix Scope TKL Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG STRIX SCOPE TKL ITOPYA'da.www.itopya.com
Cerberus yazılıma sahip. Kaihua marka Switch'ler kullanıyor. Çin malı büyük ihtimalle. CK 350 outemu Switch'ler kullanıyor. Ve anladığım kadarıyla yazılımı yok. Eğer Cherry Switch'ler istiyorsanız en aşağıda attığım model en ucuzu. Seçim sizin.
Rampage gibi markaların hiçbir ürününü önermiyorum. Bütçeniz düşük olsa neyse fakat güzel bir bütçeniz var. Zaten forumda da çokça duyduğunuz üzere bunlar aslında marka değil. Çinden topluca sipariş edilip, üstüne marka basılıp, kar marjı eklenip satılan ürünler. Aşağıya bu forumda bu konuyla ilgili atılmış bir mesajı bırakıyorum, okuyarak bu konu hakkında daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz.
Gamepower, James Donkey, Rampage gibi markalardan neden uzak durulmalı?
Geçen günlerde James Donkey marka bir monitör incelemesi izledim. İnceleyen, monitörün Samsung VA panel kullandığını ve performansının iyi olduğunu anlatıyordu. Tabi ne kadar reklam amaçlı ya da gerçek olduğunu bilmiyorum. Fakat özelliklerine göre fiyatı bayağı bayağı iyidi. (Ayrıca monitörlerde...www.technopat.net