En iyi GTX 1080 Ti hangisi?

benderli

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1080 Ti almak istiyorum ama kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. Arada kaldıklarım;
  1. MSI GTX 1080 Ti Sea Hawk X
  2. MSI GTX 1080 Ti Lightning Z
  3. Asus GTX 1080 Ti ROG Strix OC
Teşekkürler şimdiden.
@Ali Güngör @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
2.jpg

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

3.jpg

Aslında performans olarak base ve boost hızlarında 70-80 MHZ arası fark olabiliyor, bu farklar en fazla 2-3 FPS fark edebiliyor, yani anlayacağınız genelde hepsi aynı performansı veriyor, tabi sıvı soğutmalılar, eğer kullanılan malzemeler kaliteli ise hızaşırtma potansiyeli daha yüksek olabiliyor. Şimdiki üst düzey ekran kartları çok güçlü olduğu için kullanıcıların çoğu hızaşırtma ihtiyacı duymuyorlar, bu nedenle sıvı soğutmalı model almak kişinin zevkine kalmış, sıvı soğutmalı modellerde, eğer kasanızda işlemci için sıvı soğutma var ise, kasanızın bayağı geniş olması lazım. Maddiyat, tercih, zevk meselesi.

eğer maksimum 5 FPS için 200-500 lira fark veririm diyorsan, Lightning Z tam senlik. Sormaya bile gerek yok bence. Armor gibi kartlar ihtiyacını karşılamaz, 1080ti gaming x 11gb öneririm. Hem fiyatı 5000 tl'lere çıkmıyor ( 4100tl) hem de FPS ihtiyacını karşılıyor. Ha ben ultrada atıyorum 145FPS istemem 150FPS olsun diyorsan o 500 TL farkı verir ay sonu bilgisayarın ekran kartını yersin

ASUS GTX 1080 Tİ OC EDİTİON aldım . Çünkü hem görünüşü hoşuma gitti hem fiyatı VATAN BİLGİSAYAR ' da 3875 TL 'ye düştü . AMAZON.COM fiyatından sadece 80 tl fazla yaklaşık beklemeye deymez hem de garanti de kafam rahat oldu . Herkese teşekkürler .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı