En iyi mobil operatör hangisidir?

Pledo

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2022
Mesajlar
1.871
Çözümler
23
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocalarım selam. Şu an aktif olarak 18 GB, 2000 dakika, 250 SMS Vodafone kullanıyorum. Aylık 550 TL gibi bir ucret ödüyorum. Ortalama 5GB boşa gidiyor, bir sonraki aya eklenmiyor. 2000 dakikadan maksimum 200 dakika kullanmisimir. SMS'i ise bir kere bile kullanmadım.

28.02.2026 da tarife bitişi gözüküyor ama cayma bedeli 1170 TL. 5 ayda toplam(Ekim dahil) 2600 TL gibi bir ücret ödeyeceğim bitmesini beklersem.

Vodafone şu an hoş geldin olarak 20 GB 1000 dakikayı 200TL gibi bir ücrete veriyordu sanirim. Çekme konusunda hiçbir sorunum yok ama cok pahali. Ayrica kullanmıyorum zaten paketin içeriğini.

Türk Telekom bundan sonra en iyisi diye biliyorum. Belki direkt en iyisi Türk telekomdur. Bana hoş geldin kampanyası olan veya 15GB 1000 dakikası 250-300TL aralığında olan operatör önerir misiniz? Cayma bedelini kullanıp değiştirmeyi dusunuyorum. Teşekkür ederim.
 
Benim yaşadığım yerde en iyisi Turkcell.
Ben Vodafone kullanıyorum, çok uzun zamandır kullandığım için Red tarifelerini uyguna veriyorlar o yüzden değişiklik yapmıyorum. Fiyat nedeniyle.
Ancak köye falan gitiğimde çekmiyor. Arada dağa ormana gezmeye kamp atmaya çıkıyoruz, yine çekmiyor. Ama Turkcell kullanan arkadaşlarım yanımda telefon ile konuşuyorlar.. Şirket hattım da Turkcell ayrıca, Turkcell çekiyor hep.
Ayrıca telefonun çektiği yerlerde de hız testi falan yapıyoruz arada karşılaştırma yapmak için, hızları benden çok iyi.
 
Hız olsun pingi kötü olsun diyorsan Turkcell
Hızı Turkcell'e yakın fakat pingi Turkcell'den iki kat daha iyi dersen Türk Telekom
Hızı da pingi de umrumda değil dersen Vodafone
 
Turkcellin hosgeldin kampanyası ve ya dedigim gibi tariyefe benzer bir tarifesi var mi? Bunu şirket hattinizdaki uygulamadan görebiliyor musunuz acaba?
Onun haricinde bende yıllardır Vodafone kullaniyorum ama red tarifesini bilmiyorum. Hatta annem, babam falan da cok cok uzun süredir kullaniyor. Nereden bakılıyor ona?

Hız olsun pingi kötü olsun diyorsan Turkcell
Hızı Turkcell'e yakın fakat pingi Turkcell'den iki kat daha iyi dersen Türk Telekom
Hızı da pingi de umrumda değil dersen Vodafone
Ping dedigimiz olay mobil İnterneti kullanırken ne gibi şeylere yol açar? Simdi Vodafone kullanıyorum buna alıştım. Figerleri her halükarda iyi gelicek. Butce dostu bir şey lazim bu durumda. Hizli olsun pingi olsun mantikli gibi duruyor.
 

Herhangi bir şeye tıkladığında tepki süresi uzar. Yani mesela YouTube video açacaksın ilk tepki süresi uzun olur TT'ye göre. Ya da internette geziniyorsun ilk tıkladığında TT daha hızlı açılır. Online oyun oynuyorsan aşırı sıkıntı Turkcell. Onun haricinde iyi.
Şöyle söyleyeyim numaramı taşımıştım aynı yerden aynı telefonla 2 gün arayla hız testi yaptım.
Turkcell 200 mbps download verdi fakat pingi 36 falandı
Turk Telekom 165 mbps download verdi fakat pingi 17'ydi
 
Herhangi bir seye tıklamasi Vodafone ile kotu olarak nitelendiriliyorsa alışığım. Online oyunu telefondan hic oynamıyorum, bilgisayara da baglanmiyodum zaten.
Turkcell mantikli gibi. Fiyatlari hakkında bilginiz var mi? Turktelekom biraz profesyonel isi gibi geldi gözüme. Hic gerek yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…